Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Γεροντιδάκη για την Κάτια Δανδουλάκη

«Πραγματική καλλιτέχνης με πλήρη γενναιοδωρία ψυχής...»

Άγριες Μέλισσες: Το συγκινητικό μήνυμα του Γιώργου Γεροντιδάκη για την Κάτια Δανδουλάκη
News 03.06.2021 16:52
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Κάτια Δανδουλάκη έγραψε το τραγικό φινάλε της «Ανέτ» στο χθεσινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών με συγκλονιστικό τρόπο και έτσι, ο Γιώργος Γεροντιδάκης θέλησε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο με μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η ανάρτηση του Γιώργου Γεροντιδάκη για την Κάτια Δανδουλάκη

«Το να είσαι καλλιτέχνης για σένα τον ίδιο δεν είναι πάντα ευχάριστο. Έχει όμως ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα να μοιράζεσαι την καρδιά σου με κάθε ζωντανό όν.

Μέσα από την δουλειά, συνολικά, γινόμαστε μια μεγάλη αδελφότητα,μια παρέα, οικογένεια. Υπάρχει ταύτιση στην αίσθηση, στην ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα. Σε χαρές και σε λύπες.

Μόνο οι περιστάσεις αλλάζουν σε κλίμακα και συνθήκες.

Έτσι και εγώ στις μέλισσες ένιωσα πάλι σπίτι μου. Ίσως να ένιωσα και πάλι σαν παιδί. Ξαναείδα λημέρια γνώριμα της παιδικής μου ηλικίας. Ένας (από) χαιρετισμός στην μεγάλη Κυρία της σκηνής του θεάτρου του κινηματογράφου κ’ της τηλεόρασης ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ, είναι λίγος.

Μια υπόκλιση Σεβασμού λοιπόν.

Δεν θα μιλήσω για τις εξαίρετες ερμηνείες ούτε για την άψογη συνεργασία.

Θα σταθώ στον παράγοντα Άνθρωπο.

Στο κεφάλαιο ΚΑΤΙΑ ΔΑΝΔΟΥΛΑΚΗ.

Έχει την σφραγίδα του μαέστρου. Συγκρατημένη μορφή, καθαρή ψυχή, παράδειγμα προς όλους όχι μόνο η στάση της, η συμπεριφορά της αλλά ακόμα και ο τρόπος που κινείται στο χώρο. Πραγματική καλλιτέχνης με πλήρη γενναιοδωρία ψυχής χαρίζοντας μας σπάνιες στιγμές (έμπνευσης, ανακούφισης και στοχασμού)

Σ ευχαριστούμε για όλα

Μεγάλη ΚΥΡΙΑ. Για πάντα οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για το φινάλε της σειράς από την παραλία

Οι Άγριες Μέλισσες ρίχνουν αυλαία απόψε και έτσι, η Κατερίνα Διδασκάλου με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το κοινό και να το ευχαριστήσει για την αγάπη που έδειξε στην αγαπημένη σειρά.

Η ηθοποιός απολαμβάνει για λίγες ακόμα μέρες τις διακοπές της μέχρι να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς έχει υποχρεώσεις στο θέατρο.

Το μήνυμα της Κατερίνας Διδασκάλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των Άγριων Μελισσών. Των Άγριων Μελισσών που γι’ ακόμα μια χρονιά τον κρατήσατε στην κορυφή της καρδιά σας και της τηλεθέασης. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ γι’ αυτό. Εγώ θα δω το τελευταίο επεισόδιο σήμερα λίγο πιο… εξοχικά, γεμίζω μπαταρίες για οκτώ με εννιά μέρες, επιστρέφοντας στην Αθήνα για να συνεχίσω τον δέκατο κύκλο του έργου “Η πόρνη από πάνω”», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός από την παραλία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΑΝΤ1: Ανατρίχιασε η αυτοκτονία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Το τραγικό τέλος του Μιλτιάδη

Share