Αγγελική: Έγκυος κι άλλη ηθοποιός της σειράς

Το ανακοίνωσε με την πιο τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Έγκυος κι άλλη ηθοποιός της σειράς

Δεν σταματάνε να έρχονται τα ευχάριστα νέα στην ελληνική showbiz, μιας και ακόμα μία ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική, ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με μία υπέροχη φωτογραφία στην οποία κρατάει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ο λόγος για τη Ναταλία Δήμου, η οποία στη σειρά υποδύεται την «Ζωή», την αδερφή της Αγγελικής. Μετά τη Νάντια Μπουλέ, και εκείνη μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Η Ζωή είναι ένα κορίτσι μόλις είκοσι πέντε ετών και έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Ζει μόνη της σε μια ξένη χώρα, μακριά από την οικογένεια της, κάτι που από μόνο του αποδεικνύει το πόσο δυναμική και συνειδητοποιημένη είναι. Επειδή μάλιστα έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο, καθώς κι εγώ ζούσα στο εξωτερικό, ταυτίζομαι αρκετά μαζί της.», έχει πει η ίδια.

Η ανάρτηση της Ναταλίας Δήμου

«Ανυπομονώ να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στη λεζάντας της υπέροχης φωτογραφίας που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αγγελική: «Στα γυρίσματα της σειράς με πάτησε άλογο»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε πρωταγωνιστής της σειράς, Αγγελική. Στα γυρίσματα άλογο την ώρα που γυρνούσαν το επεισόδιο, τον πάτησε άλογο.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Δαβίλα, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Έτυχε στα γυρίσματα της “Αγγελικής” να είμαι εγώ, δίπλα μου ο Χρυσοστόμου, δυο άλογα. Πάνω στα άλογα ήταν στο ένα η Νάντια Μπουλέ και στο άλλο η Μαριέλα Ντουμπού. Κάποια στιγμή το ένα άλογο με κοιτάει, φτερνίζεται, με κάνει λούτσα από πάνω μέχρι κάτω, χάλια, γυρνάω δίπλα μου και τον Χρυσοστόμου δεν τον έχει αγγίξει τίποτα. Την επόμενη μέρα, με πάτησε κιόλας το άλογο». Έτσι θα αποκαλυφθεί σε όλους η αλήθεια για την Αγγελική.

Αγγελική alpha