Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το μαιευτήριο

Περιμένει πώς και πώς να υποδεχθεί τα κοριτσάκια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το μαιευτήριο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες πριν μπει στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια της.

Η ίδια είναι πολύ ενθουσιασμένη που σε λίγο καιρό θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά της και έτσι, θέλει να είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τη μέρα που θα γεννηθούν οι μικρές της.

Πριν λίγο καιρό, οι φίλες της μαζί με την αδερφή της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο baby shower και πλέον, η Χριστίνα Μπόμπα έχει μπει σε τροχιά... γέννας!

H ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα εγκυμοσύνη

Η ανάρτηση της μετά την συνέντευξη στα Μεσάνυχτα - «Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι...»

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια τον κόσμο, με αφορμή τα μηνύματα που δέχτηκε μετά την συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Το βράδυ της Τετάρτης 9/4, η Χριστίνα βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα και μίλησε για την απόφαση που πήραν με τον Σάκη Τανιμανίδη να προχωρήσουν στην εξωσωματική.

Μετά από την προβολή της εκπομπής, η Χριστίνα δέχτηκε πολλά μηνύματα υποστήριξης στο Instagram και για αυτόν τον λόγο προχώρησε σε μια σχετική ανάρτηση.

“Από την Τετάρτη το βράδυ που προβλήθηκε η συνέντευξη στην Ελεονώρα διαβάζω τα μηνύματα σας και δεν έχω λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα μου! Συγκίνηση για την αγάπη σας, δύναμη για την απόφαση μου να μοιραστώ κάτι τόσο προσωπικό, χαρά για όσο κουράγιο ή ελπίδα μπορεί να σας έδωσα, συμπόνια για τις ιστορίες σας!

Ένα μάθημα πήρα μόνο, ότι ό,τι και αν αντιμετωπίζουμε δεν είμαστε μόνοι. Για κάθε πρόβλημα που θα αναφέρεις, χιλιάδες εκεί έξω περνούν κάτι αντίστοιχο. Ξεπερνώντας τα ανόητα ταμπού και μιλώντας για ότι μας προβληματίζει ενωνόμαστε και προχωράμε. Σας αγαπώ πολύ και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να μοιραστώ την όποια ιστορία μου με τόσους δυνατούς ανθρώπους!”.

undefined