Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το Survivor σχετίζεται με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης»

Δεν χαρίστηκε στις δηλώσεις του

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Το Survivor σχετίζεται με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης»
News 03.06.2021 20:00
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Pop Up παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο φαινόμενο Survivor και σχολίασε με πολύ αρνητικό τρόπο το φορμάτ του ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θεωρώ ότι το Survivor δεν έχει να κάνει με το αθλητικό κομμάτι της επιβίωσης, έχει να κάνει με το κακό νοητικό επίπεδο της τηλεόρασης. Αυτό το πράγμα που διακυβεύεται εκεί μέσα, δεν είναι στα δικά μου πρότυπα. Δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ, όπως εκεί μέσα που το καθημερινό τους πρόβλημα είναι αν θα φάνε ρύζι ή θα ανάψουν την φωτιά ή αν ο Σάκης τα έχει με την Μαριαλένα κ.λ.π.

Όλο αυτό είναι μια επιχείρηση και σε αυτήν εμείς είμαστε οι μαριονέτες. Την κινούν άλλοι άνθρωποι κι είναι καθαρά επιχειρηματικό το κομμάτι. Αυτό το project κοστίζει 2,5-3 εκατομμύρια, δεν θα αφήσει κάποιον να χαθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Έχω περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης»

Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε πριν από μερικά χρόνια στη ζωή του.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Μαρία Καλάβρια και έκανε μία φοβερή εξομολόγηση για τη σχέση τους.

«Πριν πέντε, έξι χρόνια είχα περάσει το κατώφλι της κατάθλιψης. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να διαιωνίζουμε την κακή πλευρά και το κακό πράγμα που μας συμβαίνει μες στη μέρα μας. Πρέπει εμείς οι ίδιοι να πιέζουμε να μιλάμε περισσότερο για τα καλά πράγματα που κάνουμε στους ίδιους μας τους εαυτούς και αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

Στεκόμαστε στο λάστιχο που έσκασε και πρέπει να μας χαλάσει όλη μας η μέρα επειδή έγινε αυτό.

Έχουμε την τάση να μεγαλοποιούμε την άσχημη καστάσταση μας και την άσχημη μας πλευρά. Ας μην ξεχνάμε, όμως, ότι μετά από άσχημες καταστάσεις έρχεται πάντοτε μεγαλύτερη ειρήνη και μεγαλύτερη σοφία των πραγμάτων», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κατερίνα Καινούργιου: Έλυσε την παρεξήγησή της με τον Αλεξάνδρου στον αέρα της εκπομπής

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο YOU!

Share