Αλέξανδρος Συνοδινός: «Η Μαρίνα έριχνε λάδι στη φωτιά»

Αποκαλύψεις λίγο μετά την αποχώρησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Συνοδινός: «Η Μαρίνα έριχνε λάδι στη φωτιά»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο 7 Μέρες TV, στην οποία μίλησε για τη συμμετοχή του στο MasterChef 5 αλλά και στην σχέση του με τη Μαρίνα Ντεμολλάι.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για το MasterChef 5

Δήλωσες ότι ενοχλήθηκες με κάποια σχόλια της Μαρίνας, γιατί κατάλαβες ότι έδινε βάση στο κουτσομπολιό. Θεωρείς ότι η εικόνα που είχε δημιουργηθεί για αυτήν και τα αρνητικά σχόλια πολλών συμπαικτών σας ήταν δικαιολογημένα ή όχι;

Νομίζω πως η Μαρίνα με τη στάση της στο πρώτο κομμάτι του διαγωνισμού, πριν από την αποχώρησή της, έριχνε λάδι στην φωτιά, για αυτό υπήρξε ο «πόλεμος» προς το πρόσωπό της. Δεν συμφωνώ καθόλου με την συνέχειά του – θεωρώ ότι ξεπέρασε τα όρια- και σίγουρα δεν τον δικαιολογώ γιατί από την στιγμή που επέστρεψε στο παιχνίδι, πιστεύω ότι κι η ίδια κατάλαβε τα λάθη της και έπαψε να ασχολείται.

Αλέξανδρος Συνοδινός MasterChef

Όταν ξαναμπήκες στο παιχνίδι, είχες συνειδητά μια πιο αποστασιοποιημένη στάση; Κάποιοι σχολίασαν ότι ήσουν απόμακρος.

Με την επιστροφή μου μπορεί αν φάνηκε πως ήμουν απόμακρος. Από μεριάς μου θα πω πως ήμουν προσηλωμένος στο στόχο μου. Δεν μπήκα στον διαγωνισμό για να βρω φίλους. Δόξα τω Θεώ, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπούν και με στηρίζουν. Απλά επέλεξα να μείνω μακριά από οτιδήποτε με «απασχολούσε» και με έκανε να παρεκκλίνω από τους στόχους μου.

Οι αποκαλύψεις του Αλέξανδρου Συνοδινού για τη φιλία του με τον Τζέιμς

To πρωί της Δευτέρας, ο Αλέξανδρος Συνοδινός μίλησε στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην φιλία που έχει με τον Τζέιμς Καφετζή του Survivor, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει βέβαια και μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 5.

Ο Αλέξανδρος βρέθηκε σε ένα κοινό δείπνο με την Άννα Μαρία Βέλλη και τον Νίκο Μπάρτζη και αποκάλυψε πως τους γνώρισε για πρώτη φορά ενώ τους συμπάθησε πάρα πολύ.

«Η φιλία μας ξεκινάει χάρη στον αδερφό του. Τον ξέρω από τον Λονδίνο από τον από το 2016- 2017. Με όλα αυτά τα διαλείμματα που είχε τον έβλεπα στο Survivor. Respect για την αποφασή του.

Είχαμε να τα πούμε από το Λονδίνο. Το γεύμα έγινε στο σπίτι της Άννας Μαρίας Βέλλη. Φάγαμε ταρτάρ καραβίδας και φιλέτο μοσχάρι. Τώρα γνώρισα την Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη. Είναι απίστευτα παιδιά, ότι έβλεπε στην τηλεόραση. Είναι καλοί φίλοι. Θέλω να πάω να δω τον αδερφό του Τζέιμς Ίσως κάνουμε κάτι, να περάσουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Συνοδινός.