Νικολέττα Τσομπανίδου: Απαντάει στο αν είναι ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Διπλωματική απάντηση...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νικολέττα Τσομπανίδου: Απαντάει στο αν είναι ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό με τον Παναγιώτη Βασιλάκο

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα που η μεγάλη νικήτρια του Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου ανακοίνωσε τον οριστικό χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πρώην σύντροφος του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Βέβαια σύμφωνα με αποκλειστικό του περιοδικού YOU, η Νικολέττα Τσομπανίδου είναι ερωτευμένη ξανά. Η ίδια δε θέλησε να το επιβεβαιώσει μέσα από το Instagram της.

Η ανάρτηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

Νικολέττα Τσομπανίδου Παναγιώτης Βασιλάκος χωρισμός

«Οι περισσότεροι μας βρίζατε και τώρα σας έπιασε να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας;»

Έξω φρενών φαίνεται να είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος με τα σχόλια που έχει δεχτεί, με αφορμή τον χωρισμό του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Η Νικόλ μίλησε στο “Happy Day” και ανακοίνωσε τον χωρισμό από τον πρώτο Έλληνα Bachelor, κάτι που πρώτοι εμείς σας είχαμε αποκαλύψει από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

Ο Παναγιώτης έως τότε δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια, ωστόσο ξέσπασε μετά τα αρνητικά και επιθετικά σχόλια που δέχτηκε. Σε ένα σχόλιο του κάτω από μια φωτογραφία του, ο ίδιος αναφέρθηκε στον χωρισμό του.

«Οι περισσότεροι από εσάς μας βρίζατε όλο αυτό το διάστημα εμένα και Τη Νικολέττα και τώρα σας έπιασε τον ενδιαφέρον να μάθετε ποσό διάστημα κράτησε η σχέση μας ? Καλά έκανε και βγήκε και μίλησε και φυσικά την ενθάρρυνα να το κάνει !! Της εύχομαι τα καλύτερα και θα είμαι δίπλα της άμα μου το ζητήσει !

Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο ! Εγώ ποτέ δε κρύβομαι και ούτε θα κρυφτώ ! Απλά δε νομίζω ότι αρμόζει σε έναν άντρα να βγαίνει και να μιλάει για τη σχέση του».

Παναγιώτης Βασιλάκος οργισμένος με όσα ακούγεται μετά τον χωρισμό του με την Νικολέτα Τσομπανίδου