Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι νέες δηλώσεις της για τον Snik

Ξεκαθαρίζει αν υπάρχει φλερτ μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι νέες δηλώσεις της για τον Snik

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που τη θέλουν να βρίσκεται σε σχέση με τον Snik, ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ τους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την κοινή φωτογραφία που κυκλοφόρησε από την εμφάνισή τους στη φιέστα του Ολυμπιακού. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, διέψευσε για ακόμα μία φορά τα ρεπορτάζ που τους θέλουν μαζί ενώ τόνισε πως οι δυο τους δεν είναι καν φίλοι.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Snik

«Δεν έχει υπάρξει κάτι. Είμαστε φίλοι. Μάλιστα ούτε καν φίλοι, είμαστε γνωστοί και έχουμε συναντηθεί στα γυρίσματα ενός video clip», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και συμπλήρωσε: «Μου αρέσει που είμαι μόνη μου. Μου αρέσει η ανεξαρτησία μου και ήταν και ένας λόγος που χώρισα. Δεν πρόλαβα να το ζήσω όλο αυτό και την ηλικία μου. Δεν υπήρξε καταπίεση, αλλά σε ένα γάμο υπάρχουν περιορισμοί».

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη»

Την πρώτη κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους πραγματοποίησαν την Κυριακή (23/5), η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, οι οποίοι μάλιστα θέλησαν να μιλήσουν και για το διαζύγιό τους.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι βρέθηκε σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Χάρης Σιανίδης αφιερωμένη στα παιδιά στο δημαρχείο Σαρωνικού.=

«Το διαζύγιό μας είναι σε εξέλιξη, αλλά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι, νομίζω φαίνεται και έμπρακτα από τη στήριξή μου σε ότι κάνει ο Αριστομένης. Είμαστε πολύ δεμένοι, πολύ αγαπημένοι και αυτό δεν αλλάζει. Εννοείται ότι συμβουλευόμαστε ο ένας τον άλλον. Τον Snik τον ξέρω προσωπικά επειδή είχαμε συνεννοηθεί να κάνουμε μια συνεργασία για ένα βίντεο κλιπ και εκεί έμεινε η φιλία μας. Δεν υπάρχει κάτι ερωτικό, απλά συνυπάρξαμε στην ίδια παρέα και βγήκε και η φωτογραφία», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος από την άλλη πλευρά ανέφερε: «Όταν έχεις αισθήματα για έναν άνθρωπο, όταν φτάσεις σε μια φάση και αλλάζει μορφή η σχέση επιλέγεις τι θα κάνεις. Εγώ έχω επιλέξει να το κρατήσω στη ζωή γιατί είναι πολλά τα χρόνια που περάσαμε με την Αλεξάνδρα, δεν μπορώ να τη σβήσω από τη ζωή μου. Έξι χρόνια ήταν στη ζωή μου, δεν υπάρχει λόος να τη σβήσω. Είναι κομμάτι της ζωής μου».