Ιωάννα Μαλέσκου: Την φυγάδευσαν από τον ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Απίστευτη εξέλιξη μετά το περιστατικό με τον Τζέιμς στην εκπομπή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Μαλέσκου: Την φυγάδευσαν από τον ΣΚΑΙ - Τι συνέβη

Η Ιωάννα Μαλέσκου πριν από λίγες ημέρες "πετσόκοψε" τον πρώην παίκτη του Survivor, Τζέιμς Καφετζή, στον αέρα της εκπομπής της Love it κι έδειξε πως... όποιος δεν την σέβεται, αυτά παθαίνει!

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, στην φετινή της τηλεοπτική πορεία έχει δείξει πολλές φορές πως με τον λόγο της μπορεί να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της όσο και την ίδια της την εκπομπή, κι αυτό φαίνεται να έκανε πριν από δυο ημέρες, όταν ένιωσε πως ο Τζέιμς δεν την σέβεται.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό του είπε στον αέρα όσα ήθελε να του πει και μετά... σα να μην έγινε τίποτα. Επειδή, όμως, γνωρίζει καλά από τηλεόραση μιας και είναι στο χώρο αρκετά χρόνια. Όταν τελείωσε η εκπομπή της εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από την μπροστινή πόρτα του σταθμού για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που ήξερε πως θα την περιμένουν πως και πως.

Για την ακρίβεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε, Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

Τι συνέβη με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ

"Το αυτοκίνητο αυτό είναι της Ιωάννας μαλέσκου και δίπλα είχε στο σκυλάκι της. Για να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν από έξω κάποιος άλλος πήρε το αυτοκίνητό της κι εκείνη μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο για να την παραλάβει.

Οι πρώτες δηλώσεις Τζέιμς Καφετζής μετά το περιστατικό στην εκπομπή της Μαλέσκου

Όπως σας αποκαλύψαμε πρώτοι στο Youweekly.gr - και μας επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τις παρακάτω δηλώσεις του - το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ατζούν απαιτούσε την παρουσία του στην εκπομπή Love it γι' αυτό και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά.

“Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή” τόνισε ο Τζέιμς.