Αναστάσης Ροϊλός: «Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν»

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της δεύτερης σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αναστάσης Ροϊλός: «Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του δεύτερου κύκλου έκανε ο Αναστάσης Ροϊλός στην εκπομπή Στην Φωλιά των ΚουΚου με τον νεαρό ηθοποιό να μιλάει για τη συμμετοχή του στη σειρά καθώς και για τις τελευταίες συγκλονιστικές σκηνές.

Οι δηλώσεις του Αναστάση Ροϊλού για τις Άγριες Μέλισσες

«Ξέρω ότι δίνω την εικόνα του ατσαλάκωτου, σίγουρα στον Νικηφόρο ήταν υπογραμμισμένο. Πάντα όταν σε βλέπουν σε κάτι πρώτη φορά, όπως εμένα στον Νικηφόρο, σε ταυτίζουν. Σίγουρα όταν φεύγει κάποιος από την οικογένεια, πονάει, αλλά όλοι πιστεύουμε πως το σενάριο έχει μια δομή.

Είναι καλύτερο να κόβεις τα πράγματα στην άρση τους. Στη σκηνή του θανάτου του Μιλτιάδη, παρότι ξέρεις ότι είναι μυθοπλασία, κάπως ζεις τον αποχωρισμό εκείνη την ώρα. Έχεις δουλέψει με τον άλλον τόσο καιρό, ακόμα και να μην έχεις σκηνές μαζί του, τον συναντάς στα διαλείμματα και δένεσαι, είναι αποχωρισμός», είπε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, στη συνέχεια, πρόσθεσε για τις Άγριες Μέλισσες: «Ξέρω πολύ βασικά πράγματα για την εξέλιξη του Νικηφόρου, τα οποία δεν θα τα μοιραστώ. Το ότι δεν λέω σπόιλερ είναι και η προσωπική μου άποψη ως θεατής. Δεν θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θέλω όλη την έκπληξη. Αν δύο άνθρωποι μπορούν να με καταστρέψουν και να μη μπορώ να σταματήσω να γελάω, είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Γιάννης Κουκουράκης. Στη σκηνή με τον Μπάμπη που τον κόλλησα στον τοίχο, στο cut που έγινε τον έφτιαχνα και κάποιος μου φώναξε… ασ τον ήσυχο».

Αιμίλιος Χειλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες

Μετά την πρώτη εμφάνιση στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στο Πρωινό για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε όλες τις πτυχές του ρόλο που έχει αναλάβει στην αγαπημένη σειρά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς θα γίνει με τον χαρακτήρα του ενώ σχολίασε πως του έχει γίνει πολλές φορές πρόταση για να αναλάβει τον ρόλο του κακού σε κάποια σειρά.

«Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός.

Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι; Μου προτείνουν συχνά ρόλους κακών. Τυχερός είμαι που συμβαίνει αυτό»», λέει ο Αιμίλιος Χειλάκης.