Άγριες Μέλισσες: Δείτε εδώ την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Σπάραξε το twitter - "Κλαίνε και οι πέτρες! ΣΥ-ΓΚΛΟ-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ επεισόδιο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Δείτε εδώ την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Οι Άγριες Μέλισσες το βράδυ της Πέμπτης ολοκλήρωσαν τον δεύτερο κύκλο του και κατάφεραν να κάνουν το κοινό να παραλύσει.

Στο τελευταίο επεισόδιο παρακολουθήσαμε τον θάνατο του Μιλτιάδη αλλά και την "εισβολή" του Αιμίλιου Χειλάκη που θα αναστατώσει το Διαφάνι στον τρίτο κύκλο. Στο τέλος η Ελένη και ο Λάμπρος βρέθηκαν στα χωράφια που πρόκειται να αγοράσουν θέλοντας να ξεκινήσουν μία νέα αρχή, χωρίς να ξέρουν τι τους περιμένει στο μέλλον.

Η τελευταία σκηνή στις Άγριες Μέλισσες

Να σημειωθεί πως οι δημιουργοί της ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που θα διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας.

Επίσης, ο Στάθης Κόικας που είδαμε να πρωταγωνιστεί στα τελευταία επεισόδια παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες μια απίστευτη συνέντευξη στο περιοδικό YOU αποκαλύπτοντας πολλά για την ζωή του που δεν γνωρίζαμε. Εδώ μπορείτε να δείτε απόσπασμα της συνέντευξης αυτής καθώς και backstage βίντεο.

Τα σπαρακτικά σχόλια στο Twitter για το τελευταίο επεισόδιο

Οι φαν της σειράς πλάνταξαν στο κλάμα από το θανατικό που έπεσε στο κατακερματισμένο Διαφάνι με τον θάνατο του Μιλτιάδη να ρίχνει πια τη χαριστική βολή…

Κάτι η στιγμή που ο Λάμπρος βρίσκει τον νεκρό πατέρα του, κάτι οι σπαρακτικοί θρήνοι της Βιολέτας, κάτι οι αθώοι που χάθηκαν στο όνομα της οργής της Μυρσίνης, το Twitter «λύγισε» και άρχισε να ζητά το έλεος των σεναριογράφων!