Δέσποινα Βανδή: «Θέλουμε πολύ να βρεθούμε μαζί στη σκηνή με την Άννα Βίσση»

Ετοιμάζεται η συνεργασία τους!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Θέλουμε πολύ να βρεθούμε μαζί στη σκηνή με την Άννα Βίσση»

Το πρωί της Παρασκευής, η Δέσποινα Βανδή έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία της με την Άννα Βίσση καθώς και στη φιλία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, μετά την κοινή τηλεοπτική εμφάνιση.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση

«Με την Άννα Βίσση συζητάμε, θέλουμε πάρα πολύ να βρεθούμε και οι δύο μαζί στη σκηνή. Από εκεί και πέρα δεν έχω να σας πω κάτι ως δεδομένο. Όταν βρεθήκαμε εκτός πλατό και στο σπίτι για καφέ, ήταν σαν να γνωριζόμασταν χρόνια. Παίξαμε μια φορά μπιρίμπα. Με ομάδες παίξαμε. Ήταν καταστροφικό…

Της είπα μακάρι η μουσική συνεργασία μας να μη θυμίζει το σημερινό βράδυ, ήταν βατερλώ η ήττα μας. Δεν γνωρίζω κάτι ακόμη για το J2US» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

«Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Μετά την ανακοίνωση πως το My Greece θα προβάλλεται πια από την συχνότητα του Mega, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε για το J2US και την συνάντηση της με την Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι πρώτοι της καλεσμένη στην ταξιδιωτική της εκπομπή - εδώ έγινε η ανακοίνωση - θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η πολύ καλή της φίλη Παρθένα Χοροζίδου.

“Ανυπομονώ για τα ταξίδια, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το πιο ασφαλή τρόπο. Απολαμβάνουμε την επαφή με τους ντόπιους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσο για το J2US που θα προσπαθήσει να συνδυάσει με την ταξιδιωτική της εκπομπή αλλά και την Άννα Βίσση σχολιάζει: “Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όπως εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια”