Super Makeover: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Χριστίνας Σάλτη

Πιο όμορφη από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Makeover: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Χριστίνας Σάλτη

Μια έκπληξη επιφύλασσε το σημερινό επεισόδιο του Super Makeover, στο οποίο θέλησε να μεταμορφωθεί μια πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής έκανε την είσοδο της η Χριστίνα Σάλτη, με την ίδια να είναι έτοιμη να ανανεωθεί και να υιοθετήσει ένα νέο look.

Η Χριστινα Σάλτη, αφού άλλαξε τα μαλλιά, τα ρούχα και το μακιγιάζ της, εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ και έμεινε άφηνε άφωνη μόλις είδε τον εαυτό της στον καθρέφτη.

«Αγαπημένοι μου experts σας λατρεύω, σας αγαπώ πάρα πολύ που μου φτιάξατε την διάθεση είστε υπέροχοι και σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί», είπε η Χριστίνα Σάλτη ενώ και η Ιρένε Τροστ άλλαξε την εμφάνιση της!

Η μεταμόρφωση της Χριστίνας Σάλτη

«Η μαμά μου κάποια στιγμή...»

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Χριστίνα Σάλτη, η οποία μίλησε για την ενδοοικογενειακή βία που έχει ζήσει και "λύγισε" ψυχολογικά αναφερόμενη στη μητέρα της.

«Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε.

Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους. Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει αλλά όχι γρήγορα.

Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει. Έχει «φύγει» τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.