Super Makeover: Η εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας Ιρένε Τροστ

Την ανέλαβαν οι experts και την μεταμόρφωσαν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Super Makeover: Η εντυπωσιακή αλλαγή της τραγουδίστριας Ιρένε Τροστ

Στο σημερινό επεισόδιο του Super Makeover, οι experts της ομάδας της Δούκισσας Νομικού, ανέλαβαν την τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ και έκανα θαύματα με την εμφάνισή της!

Μετά τη μεγάλη αλλαγή της Βίκυς Κάβουρα, η αγαπημένη εκπομπή του ΣΚΑΪ ανέλαβε και την Ιρένε Τροστ, στην οποία έδωσαν μία πιο 80's διάθεση και το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό.

Η αλλαγή της Ιρένε Τροστ στο Super Makeover

Συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού ανακοίνωσε πως παντρεύεται στη διάρκεια της εκπομπής

Με μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ξεκίνησε μία από τις προηγούμενες εκπομπές της Δούκισσας Νομικού καθώς μία από τις συνεργάτιδές της θέλησε να αποκαλύψει πως αυτόν τον Αύγουστο πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της.

Μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Νομικού πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι, σειρά είχε η Έλενα Παπασταύρου, η οποία είναι υπεύθυνη του styling στην εκπομπή και μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα για την προσωπική της ζωή με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής.

«Παντρεύομαι τον Αύγουστο. Ήρθε κι αυτή η στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ντυθώ νυφούλα εκεί που δεν το περίμενα γιατί δεν είμαι καθόλου ρομαντική. Έχω βρει το νυφικό μου, είναι πολύ απλό και minimal. Είναι στο στιλ μου, όπως πρέπει.

Έγινε πάρα πολύ ωραία η πρόταση γάμου. Ήμασταν πέρυσι διακοπές, βλέπαμε την θάλασσα και μου λέει θέλεις να έρθουμε εδώ του χρόνου να παντρευτούμε; Δεν το περίμενα γιατί ζούμε χρόνια μαζί», είπε χαρακτηριστικά.