Super Makeover: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας, Σοφία Νομικού, αποκάλυψε πως είναι έγκυος

Έμεινε άναυδη η ομάδα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Makeover: Η συνεργάτιδα της Δούκισσας, Σοφία Νομικού, αποκάλυψε πως είναι έγκυος

Το απόγευμα της Τετάρτης, η συνεργάτιδα της Δούκισσας Νομικού, Σοφία Νομικού, αποκάλυψε σε όλους πως είναι έγκυος, με ολόκληρη την ομάδα της να μένει άναυδη.

Η στυλίστρια της εκπομπής, Σοφία, επιφύλασσε μια πολύ όμορφη έκπληξη για τους συνεργάτες στην εκπομπή Super Makeover, -που δεν τα πάει και πολύ καλά στην νούμερα- μιας και σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα.

Μετά από λίγη ώρα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε με την ομάδα και έγραψε: “It’s a Girl Our Super makeover baby!!! Ευχαριστώ την φανταστική ομάδα για την γλυκιά στήριξη! Ευχαριστώ τον άντρα μου @gregorykarydis !

Ladies my heart goes out to you! Σας πονάω και σας καταλαβαίνω όλες!!! Ζω μαγικά συναισθήματα αλλά και πολλά δύσκολα ! Είμαστε ηρωίδες ????????????????????????????????!!! @dutchesss_ ???? @pantelis_toutountzis ????‍???? @elenapapastavrou ???? @choudalakimaria ???? @grsupermakeover ☮️ @skaitv.gr ???? Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου! “

SuperMakeover η συνεργάτιδα της Δούκισσας, Σοφία Νομικού, αποκάλυψε πως είναι έγκυος

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι και η Νάντια Μπουλέ

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Νάντια Μπουλέ, η οποία ανακοίνωσε την ευχάριστη αυτή είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πανέμορφη ηθοποιός που συμμετέχει στην σειρά «Αγγελική» διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά. Η ίδια ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, καθώς πόζαρε με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας η Νάντια Μπουλέ έγραψε: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Νάντια Μπουλέ