Ράδιο Αρβύλα: Θύμαστε την Χριστίνα Μουστάκα; Δείτε πως είναι σήμερα!

Παραμένει πανέμορφη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράδιο Αρβύλα: Θύμαστε την Χριστίνα Μουστάκα; Δείτε πως είναι σήμερα!

Το κορίτσι των Ράδιο Αρβύρα, η Χριστίνα Μουστάκα, έχει αρκετό καιρό να κάνει μια εμφάνιση στην τηλεόραση, παρόλο που έχει επιστρέψει η εκπομπή.

Η πανέμορφη Χριστίνα μπορεί να βρισκόταν στο πλευρό του Αντώνη Κανάκη, ωστόσο η ίδια πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από την τηλεόραση, ωστόσο είναι αρκετά ενεργή στα social media.

Η ίδια έχει δική της εταιρία ένδυσης και εντυπωσιάζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει, μιας και η ίδια είναι το μοντέλο της επιχείρηση.

Εμείς ψάξαμε και την βρήκαμε στο instagram, με την ίδια να παραμένει πανέμορφη! Δείτε πως είναι στο μεταξύ σήμερα και η Ματούλα από το Καφέ της Χαράς!

Έτσι είναι σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα από τους Ράδιο Αρβύλα

«Αυλαία» για το Ράδιο Αρβύλα - Τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη

Το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της σεζόν παρακολουθήσαμε φέτος και ο Αντώνης Κανάκης μαζί με την παρέα του θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και να το ευχαριστήσει για τη μεγάλη αγάπη που έδειξε στην εκπομπή στην επάνοδό της στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του ετοίμασε special βιντεάκια για την ειδική περίσταση ενώ συγκινημένος στην αρχή της εκπομπής είπε: «Είναι συγκινητικό. Πάντα κάθε σεζόν η τελευταία μας εκπομπή είναι φορτισμένη από οποιαδήποτε άλλη. Καλωσορίσατε στο τελευταίο “Ράδιο Αρβύλα” της σεζόν».

«Όλη αυτή η σεζόν, αν είχε ένα χαρακτηριστικό, ήταν η επαφή με τον κόσμο. Πάντα είχαμε πάρε - δώσε με τους τηλεθεατές, αλλά αυτό που έγινε φέτος, δεν έχει ξαναγίνει πραγματικά... Δηλαδή, τόση αγάπη, τόση συμμετοχή... είναι απίστευτο», είπε ο Αντώνης Κανάκης λίγο πριν το τέλος, συγκινημένος από την ανταπόκριση που γνώρισε το Ράδιο Αρβύλα από το κοινό.

«Παρέμβαση» της κόρης του Αντώνη Κανάκη στην εκπομπή

Τελευταία εκπομπής της σεζόν φέτος για το Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη τον περίμενε μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη, αφού λίγο πριν το «κρύο ανέκδοτο της ημέρας», η μικρή του έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα στο οποίο τραγουδάει το σλόγκαν της ενότητας.

Ο παρουσιαστής θέλησε να πειράξει τον φίλο του Στάθη Παναγιωτόπουλο για τα αστεία που λέει και έτσι όταν του ήρθε το ηχητικό ξεκαθάρισε πως τον πρόδωσε το ίδιο του το παιδί, ενώ όλοι ξετρελάθηκαν με το τραγούδι της μικρής.

Μάλιστα, ο αγαπημένος παρουσιαστής με αφορμή την τελευταία εκπομπή της σεζόν απευθύνθηκε στα παιδιά του και τους είπε πως από εδώ και πέρα θα περνάνε περισσότερη ώρα μαζί.

«Το ίδιο μου το παιδί. Να δώσω φιλιά στην ντουντούκα μου και στον Γιαννάκη μου. Ναι, τελειώνει ο μπαμπάς. Θα παίζουμε ακόμα περισσότερο τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.