Κέλλυ Κελεκίδου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Τα «πειράγματα» του Νίκου Κουρκούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κέλλυ Κελεκίδου: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου, προκειμένου να προστατεύσει τόσο τον ίδιου όσο και τον εαυτό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια επισκέφτηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3/6 το εμβολιαστικό κέντρο και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η ίδια απαναθάτισε τόσο την διαδικασία όσο και τα πειράγματα που της έκανε ο Νίκος Κουρκούλης.

Η Κέλλυ Κελεκίδου μοιράστηκε τα εν λόγω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

«Έκανα το εμβολιάκι μου και η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο άγχος αλλά έχω και το Νίκο όλη την ώρα να με ρωτάει: Κέλλυ ακούς καλά, βλέπεις καλά; έχεις καλή όσφρηση;» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, ενώ και μια γνωστή ηθοποιός επίσης εμβολιάστηκε πρόσφατα.

«Κάποιες απώλειες δεν συνηθίζονται»

Καρδιές ράγισε με μία ανάρτηση της η Κέλλυ Κελεκίδου, 15 χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας της, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία και είχε μάλιστα, ακόμη και φιλικές σχέσεις.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η επιτυχημένη τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια και έγραψε μετά την αποκάλυψη για τις οικονομικές δυσκολίες με τον Κουρκούλη:

«Μαμά να ήξερες πόσο μου έχει λείψει η ζεστασιά της αγκαλιάς σου, η αγάπη που ένιωθα κάθε φορά που κρυβόμουν εκεί. Μου έλειψε το χαμόγελό σου και ο ήχος της φωνής σου, όταν έλεγες «Κέλλυ πρόσεχε». Μα πάνω απ’ όλα μου έλειψες εσύ, τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια, κάποιες απώλειες, όπως είπαμε, δεν συνηθίζονται».

Κέλλυ Κελεκίδου θάνατος μητέρας

Η εξομολόγηση της Κέλλυς Κελεκίδου για το θάνατο της μητέρας της

«Βασανίζομαι πολύ όταν υπάρχουν θέματα με την υγεία, επίσης με το "χαμό" της μαμάς μου, με το "χαμό" του πατέρα μου, πέρσι τον Αύγουστο, που τώρα κλείνει χρόνο. "'Εχασα" και το μπαμπά μου.Ήταν νεότατος, 65 χρόνων... Η μαμά μου "έφυγε" 48 χρόνων. Οπότε, όταν βιώνετε τέτοια γεγονότα, όλα τα υπόλοιπα, με λίγη αισιοδοξία καλή παρέα και την αγκαλιά που σου δίνει η οικογένεια σου, μπορείς να ξεπεράσεις καθημερινά μικρά προβλήματα, που σαφέστατα υπάρχουν και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν τα βλέπουμε ή δεν τα αισθανόμαστε», είχε πει η τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξη της.