Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ»

Η σπάνια εξομολόγηση για τα παιδιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Δε Γκράντμαδερ ήταν το βράδυ της Παρασκευής ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία απίστευτη εξομολόγηση για τα παιδιά και για το πώς άλλαξε η ζωή του από τη μέρα που ήρθαν στη ζωή.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή αν και στο τελευταίο Ράδιο Αρβύλα της σεζόν ακούσαμε ένα ηχητικό από την κορούλα του.

Η εξομολόγηση του Αντώνη Κανάκη για τα παιδιά του

«Δεν είχα πρέπει, όλα ήρθαν πολύ φυσικά στη ζωή μου, ήρθαν την στιγμή που ήμουν έτοιμος. Δεν έχω κανένα άγχος, είμαι πολύ τρισευτυχισμένος. Τα παιδιά φέρνουν μαγικά συστατικά, την αβίαστη χαρά, τη λάμψη στα μάτια, την αγνότητα, μέσα σε όλη αυτή την ασχήμια, ομορφαίνουν τον κόσμο.

Γίνεται μια ομορφιά. Για μένα έχει διπλή ανάγνωση, πρώτα τι όμορφα που ζω σε αυτόν τον κόσμο με τα παιδιά μου και από την άλλη αναρωτιέσαι και σε πιάσει και μια θλίψη, πώς γίνεται από αυτό να καταλήγουμε σε αυτό το τοξικό, το άσχημο πράγμα, το οποίο είναι ο πλανήτης. Τι πηγαίνει στραβά και ο κόσμος είναι άσχημος;

Όλοι λένε να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό που μπορείς να κάνει είναι να μεγαλώνεις παιδιά τα οποία η ύπαρξη τους να βασίζεται στην αγάπη και όχι στο φόβο, να είναι χαρούμενα, να έχουν ψυχολογική ισορροπία και υγεία και αυτό να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Άλλαξα, ή σε κάνουν καλύτερο ή σου βγάζουν στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό σου.

Η απώλεια του μπαμπά μου… δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα και πόσο μου στοίχισε και ακόμη μου στοιχίζει, τον λάτρευα και τον λατρεύω, ήταν ένα ξερίζωμα και με θύμωσε. Ακόμη με πονάει. Αυτό όμως είναι η ζωή και δεν μπορούμε να το διαχειριστούμε.

Η υπόθεση θάνατος και ζωή είναι δυο πράγματα που μόνο αν τα βιώσεις μπορείς να καταλάβεις. Μέσα μου πέθανα κι εγώ όταν έχασα τον μπαμπά μου, τότε γνώρισα το θάνατο. Όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσα να αγαπήσω τόσο πολύ. Τη δέχτηκα αυτή την αγάπη και ως παιδί. Είχα ελευθερία, εμπιστοσύνη, αγάπη, χαρά και ασφάλεια. Όλα τα υπόλοιπα ο κάθε άνθρωπος ακόμη κι ένα παιδί τα βρίσκει μόνο του», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

«Δεν μιλάμε με τον Αντώνη Κανάκη, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο»

Στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε συνέντευξη ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος απάντησε και για την σχέση που έχει σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη, με τον οποίο έχει να μιλήσει πολύ καιρό.

«Αν υπάρχει ηθοποιός ή παρουσιαστής που να μην έχει χάσει λεφτά, θέλω να τον γνωρίσω. Παλιότερα έβαζα δικηγόρους και διεκδικούσα λεφτά που μου χρωστούσαν. Κάθε χρόνο μου έκαναν πρόταση για το Survivor, αλλά τώρα σταμάτησαν. Δεν θα πήγαινα ούτε για τα λεφτά. Εσωτερικά είμαι… σπασμένος, έχω κάνει δύο εγχειρήσεις στη μέση. Νεότερους έχω πάει και σε κατασκήνωση, έχω μείνει και σε ιγκλού, σε πάγους», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Κάνω ταξίδια με το σκάφος, μόνος μου, με φίλους, με την Ηρώ, έχουμε και οι δύο δίπλωμα. Σπίτι συνήθως κυκλοφορώ ημίγυμνος. Δεν έχω πρόβλημα με τις δουλειές του σπιτιού, τις κάνω όλες. Η κουζίνα είναι δικιά μου, δεν αφήνω εύκολα να μπει κάποιος. Δεν έχω καλή σχέση με τα χρήματα, μου προκαλούν ταλαιπωρία. Δεν πάω διακοπές στη Μύκονο, δεν μπορώ να περιμένω στην ουρά για να μπω σε ένα μαγαζί. Παλαιότερα είχα το δικό μου κλαμπ, αλλά μετά ανακάλυψα ότι και αυτό κοτσάνα είναι».

«Είχα μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με τον Αντώνη Κανάκη και κάποιους άλλους. Συνειδητά κάποια στιγμή αποχώρησα από τα μαγαζιά γιατί θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι. Δεν μου ταιριάζει να είμαι επιχειρηματίας της νύχτας. Όχι, δεν έχουμε σχέσεις τώρα με τον Αντώνη. Εκείνο το κεφάλαιο το παλιό έχει κλείσει».