Λεωνίδας Κακούρης: «Η κόρη μου δεν βλέπει Άγριες Μέλισσες»

Η σπάνια εξομολόγηση για την οικογένειά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κακούρης: «Η κόρη μου δεν βλέπει Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στον καναπέ του Dot βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης, λίγο μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών, ο οποίος μεταξύ άλλων προχώρησε σε μία απίστευτη εξομολόγηση για την οικογένειά του και για τα παιδιά του, αποκαλύπτοντας πως η κόρη του δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κακούρη για τις Άγριες Μέλισσες

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά… Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11. Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ. Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφορικά με τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».

«Στην τρίτη σεζόν ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με...»

Το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά το συγκλονιστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν των Άγριων Μελισσών, ο Λεωνίδας Κακούρης επικοινώνησε με την εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τρίτη σεζόν και στον ρόλο που θα παίξει ο Δούκας.

«Βγήκε όλο το άχτι και το απωθημένο. Έπεσε από τον θρόνο του, ένας άνθρωπος που έχει προκαλέσει πολύ πόνο. Η ζωή τον ξεπληρώνει με το ίδιο νόμισμα. Περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη έκπληξη από την καταπληκτική ομάδα των σεναριογράφων που μας εκπλήσσει όλους και πρώτα πρώτα εμάς.

Είναι αναμενόμενο να συνεργαστώ με τη Χούντα, όμως ο Δούκας δεν είναι προβλέψιμος άνθρωπος. Πιστεύω θα συνεργαστεί για τα λεφτά μόνο, από εκεί και πέρα ο κώδικάς του είναι συγκεκριμένος. Μην ξεχνάτε ότι έχει χάσει άλλα δύο αδέρφια. Κουβαλούσε τύψεις για τον θάνατο του αδελφού του μια ζωή. Μπορείς να του δικαιολογήσεις πολλά.

Θα βρει τρόπο να συνεχίσει τη ζωή του, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας. Θα έρθει αντιμέτωπος με τα παιδιά του και τον ανθρώπινο χαρακτήρα του.

Το φινάλε το είδα με μεγάλη συγκίνηση. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν ένας καθημερινός μαραθώνιος και χαίρομαι για την απήχησή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κακούρης.