Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 | Επικοινωνία

Άγγελος Λάτσιος: Η γυμνή φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram

Φαίνονται σχεδόν όλα

Άγγελος Λάτσιος: Η γυμνή φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη στο Instagram
News 06.06.2021 08:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Άγγελος Λάτσιος γίνεται όλο και πιο ενεργός στα social media. Τον τελευταίο καιρό, βλέπουμε τον μεγάλο γιο της Ελένης Μενεγάκη να ανεβάζει διαρκώς νέες φωτογραφίες, με μέλη της οικογένειάς του, με τους φίλους του ή μόνο με τον ίδιο.

Αυτή τη φορά όμως κατάφερε να ταράξει για λίγο τα νερά του διαδικτυακού κόσμου μιας και ανέβασε μία... γυμνή φωτογραφία. Μπορεί το κάδρο να είναι θολό, ωστόσο μερικά πράγματα φαίνονται αρκετά ξεκάθαρα.

Οι διαδικτυακοί του φίλοι έπαθαν ένα μικρό σοκ με την ανάρτηση, κάτι που φάνηκε στα χιλιάδες σχόλια που του άφησαν, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν πως η Ελένη Μενεγάκη θα πάθει σοκ όταν τη δει.

Η γυμνή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος γυμνός

Όλη η αλήθεια για την σχέση Άγγελου Λάτσιου - Γαίας Μερκούρη

Μια πάρα πολύ στενή φιλία έχει αναπτύξει ο Άγγελος Λάτσιος με την Γαίη Μερκούρη, την κόρη της Δορωθέας που απέκτησε από τον γάμο της με τον Ward Stegerhoek. Με την φιλία αυτή επίσης, έχουν ασχοληθεί πολλές εκπομπές αλλά και sites.

Οι δυο τους γνωρίζονται από παιδιά. Είχαν τις ίδιες παρέες, πήγαιναν στα ίδια μέρη και γενικά είχαν σχεδόν καθημερινή επαφή. Κάπως έτσι λοιπόν, από τις κοινές τους φωτογραφίες αγκαλιά, ξεκίνησαν οι φήμες πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην Real News, φαίνεται πως όντως η σχέση του Άγγελου και της Γαίας σταδιακά έχει εξελιχθεί και πλέον μοιράζονται ένα τρυφερό και νεανικό ειδύλλιο.

Άγγελος Λάτσιος οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος ανέβασε φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη χωρίς καθόλου μακιγιάζ

Ο Άγγελος Λάτσιος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο στο οποίο η μητέρα του, ποζάρει στο κρεβάτι της χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Τις τελευταίες μέρες, ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη είναι εξαιρετικά ενεργός στα social media και μάλιστα, ανεβάζει και φωτογραφίες με τις αδερφές του.

Αυτή τη φορά, σειρά είχε η διάσημη μαμά του, για την οποία μάλιστα ακούγεται πως ετοιμάζει την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Άγγελος Λάτσιος, αναδημοσίευσε μία φωτογραφία από το Instagram της Ελένης Μενεγάκη και οι αντιδράσεις είναι σίγουρο πως έπεσαν βροχή.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Insta Poll: Στην Ελένη Μενεγάκη ή στον Γιάννη Λάτσιο μοιάζει περισσότερο ο Άγγελος;

Άγγελος Λάτσιος: Οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Share