Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η ερώτηση που έκανε στον γιατρό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν έκανε ακόμα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A και να απαντήσει σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για την εγκυμοσύνη της, την καθημερινότητά της και την οικογένειά της.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, είχε να κάνει και με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία από μέρα σε μέρα θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της, αποκάλυψε πως δεν πρόλαβε να κάνει το εμβόλιο λόγω της εγκυμοσύνης, ξεκαθάρισε ωστόσο πως θα προσπαθήσει να το κάνει όσο πιο σύντομα μπορεί μετά τη γέννα.

Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για το εμβόλιο του κορωνοϊού

«Δεν πρόλαβα να το κάνω το προηγούμενο διάστημα και τώρα δεν έχει νόημα να το κάνω αυτές τις μέρες. μιας και γεννάω. Θα το κάνω με το που γεννήσω όσο πιο άμεσα γίνεται. Όσο για το θέμα επικινδυνότητας, δεν είμαι ειδήμων να απαντήσω, ωστόσο νομίζω ότι ναι, είμαστε σε ομάδα υψηλού κινδύνου, αλλά από τα λίγα που έχω ερευνήσει και έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, συνήθως οι εγκυούλες το περνάνε ελαφριά» έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Αθηνά Οικονομάκου εμβόλιο κορωνοϊού

Τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της

Λίγες μέρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, η Αθηνά Οικονομάκου θέλησε να προχωρήσει σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγος της, Φίλιππος Μιχόπουλος, διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους, μιας και θα υποδεχτούν σε λίγες μέρες την κορούλα τους.

Έτσι λοιπόν, η Αθηνά καθώς είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να κάνει ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων.

Σε ένα λοιπόν από όλα αυτά, η ίδια αποκάλυψε πως η κόρη της θα έχει δυο ονόματα, ένα αυτό της πεθεράς της και άλλο ένα που θα ξεκινά από “Σ”.

“Το 50% των ερωτήσεων έχουν να κάνουν με το όνομα της μικρής. Λοιπόν θα περιμένουμε να γεννηθεί με το καλό, να πάνε όλα καλά και μετά θα σας το πω.

Προς το παρόν μπορώ να σας πω μόνο ότι θα έχει δυο ονόματα, το ένα της υπέροχης πεθεράς μου και ένα όνομα που έχουμε αποφασίσει ότι μας αρέσει πολύ από την πρώτη μου εγκυμοσύνη πριν καν μάθουμε ότι τελικά είχαμε αγοράκι. Το αρχικό πάντως βρίσκεται στο κόσμημα που φοράω στο λαιμό μου¨.

Αθηνά Οικονομάκου τα δύο ονόματα που θα πάρει η κόρη της