Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Αγγελική: Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για το τελευταίο γύρισμα της σειράς

Αγκαλιά με τον Γιώργο Χρυσοστόμου

Αγγελική: Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για το τελευταίο γύρισμα της σειράς
News 06.06.2021 16:07
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Αγγελική, φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και οι συντελεστές πραγματοποίησαν το τελευταίο τους γύρισμα. Η Φιλαρέτη Κομνηνού ανέβασε μία φωτογραφία από τα παρασκήνια, αγκαλιά με τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Η αγαπημένη ηθοποιός ενθουσιάστηκε με τον ρόλο που ανέλαβε στη σειρά φέτος και έτσι όλους αυτούς τους μήνες έκανε πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τα γυρίσματα.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, αποκάλυψε πως ένας από τους λόγους που είπε το πολυπόθητο «ναι» στην Αγγελική, ήταν ότι θα δουλεύει μαζί με τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού για την Αγγελική

«Ένας λόγος που είπα ναι στην "Αγγελική" ήταν και που θα παίζαμε μαζί με τον φίλο μου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Εδώ στο τελευταίο γύρισμα μαζί του. Ουφ στενοχώρια...» έγραψε χαρακτηριστικά η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Ο Δημήτρης νεκρός από τα χέρια της μάνας του

Μπορεί ο Δημήτρης να γλιτώνει τη φυλακή για τα εγκλήματα του στην Αγγελική, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχίσει τη ζωή και τη δράση του ανενόχλητος... Η Αθηνά θα πάρει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ζωές όλων!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η δράση του Δημήτρη συνεχίζεται! Με στόχο αυτή τη φορά τη νοσοκόμα της μητέρας του, θα τον δούμε μέχρι το τελευταίο επεισόδιο να προσπαθεί να σκοτώσει την Αγγελική, τη γυναίκα που ήρθε από το παρελθόν για να θυμίσει στην οικογένειά του το μεγαλύτερό τους σφάλμα. Και τελικά θα τα καταφέρει. Οταν θα έχουν αποκαλυφθεί όλα, ο Δημήτρης νιώθοντας πως εκείνη είναι η πηγή του κακού, θα τρέξει να τη βρει έχοντας στο χέρι ένα μαχαίρι για να τη σκοτώσει.

Αισθανόμενη την απειλή, η Αγγελική θα κρυφτεί σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και παρόλο που θα ασφαλίσει καλά την πόρτα, ο Δημήτρης θα καταφέρει να την ανοίξει. Η Δανάη, που ήταν μαζί της αλλά θα καταφέρει να ξεφύγει από το παράθυρο, θα φωνάξει την αστυνομία, όμως η βοήθεια δεν θα έρθει εγκαίρως. Ο Δημήτρης θα μπει στο δωμάτιο που είναι η Αγγελική και θα τη μαχαιρώσει. Δευτερόλεπτα αργότερα θα ακούσει τις σειρήνες της αστυνομίας έξω από το σπίτι και τότε θα τρέξει να κρυφτεί.

Στο πλευρό της Αγγελικής θα τρέξει ο Μιχάλης, που όμως δεν θα καταφέρει να την κρατήσει στη ζωή αφού η αιμορραγία της θα είναι ακατάσχετη. «Μίλησέ μου... Από στιγμή σε στιγμή το ασθενοφόρο θα είναι εδώ. Θα ζήσεις. Είσαι δυνατή, Αγγελική!», θα της φωνάξει, αλλά η γυναίκα στην αγκαλιά του θα έχει χαθεί οριστικά. Εναν όροφο παρακάτω, η Αθηνά και ο Δημήτρης έχουν κλειδωθεί σε ένα άλλο δωμάτιο νομίζοντας πως η αστυνομία δεν θα τους ψάξει, όμως όταν φτάσουν έξω από την πόρτα τους, τότε η Αθηνά θα πάρει την πιο δύσκολη απόφαση που έχει κληθεί να πάρει ποτέ στη ζωή της.

Αγγελική spoiler θάνατος Δημήτρη

«Δημήτρη, πιες αυτό. Είναι για το καλό σου. Θα σωθείς αγόρι μου, μια και καλή. Ελα, πιες το, δεν θα καταλάβεις τίποτα. Φτάνει και για τους δυο μας!», θα του πει και εκείνος θα την ακούσει για μια ακόμη φορά. Θα πάρει το μπουκαλάκι από τα χέρια της μάνας του και θα πιει το μεγαλύτερο μέρος του, αγνοώντας τι είναι το περιεχόμενό του. Απλά της έχει εμπιστοσύνη. Την ίδια στιγμή, μέλη της αστυνομίας προσπαθούν να σπάσουν την πόρτα για να μπουν μέσα. Οταν πια τα καταφέρουν, ο Δημήτρης είναι αναίσθητος και η Αθηνά προσπαθεί να πιεί τη δική της δόση. Ομως δεν θα τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί θα ρίξουν το δηλητήριο στο πάτωμα και έτσι δεν θα προλάβει να «φύγει» με τον τρόπο που το έκανε ο γιος της και γλίτωσε τη σύλληψη και κατά συνέπεια την κατακραυγή της κοινωνίας.

Η σύλληψη της κυρίας Αργυρού!

«Κυρία Αργυρού, συλλαμβάνεστε», θα είναι τα πρώτα και τα τελευταία λόγια που θα ακούσει η Αθηνά μέσα στο συγκεκριμένο δωμάτιο. Θα της περάσουν χειροπέδες και θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπου και θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της. Κανένα από τα παιδιά της δεν θα δείξουν πως λυπούνται στη θέα εκείνης όταν μπαίνει το περιπολικό αφού γνωρίζουν πολύ καλά τι είχε κάνει στο παρελθόν προκειμένου να μην ενοχοποιηθούν τα τρία παιδιά της για τον βιασμό της Μαργαρίτας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική: Έγκυος κι άλλη ηθοποιός της σειράς

Νάντια Μπουλέ: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα και το «αντίο» στην Αγγελική

Share