Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Αγγελική Spoiler: Ο Στέφανος υποψιάζεται την Αγγελική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει

Χαμός στα επόμενα επεισόδια

Αγγελική Spoiler: Ο Στέφανος υποψιάζεται την Αγγελική και αποφασίζει να την παρακολουθήσει
TV24 28.05.2021 17:02
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγγελική, καθώς η πρωταγωνίστρια είναι αποφασισµένη να αψηφήσει τους κινδύνους και να συνεχίσει τα εκδικητικά της σχέδια εναντίον αυτών που τη βίασαν.

Αυτό όμως πρόκειται να κοστίσει τη σχέση της µε τον Στέφανο, καθώς εκείνος την υποψιάζεται µετά τα συνεχόμενα ψέματα που του λέει και αρχίζει να την παρακολουθεί, σύμφωνα με πληροφορίες του “Tv – O’Clock”.

Αυτά θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Αγγελικής

Ο Παύλος, η Αθηνά -που έχει ήδη καταρρεύσει με την αποκάλυψη- αλλά και ο ∆ηµήτρης δίνουν µεγάλο αγώνα προκειµένου να βρουν τρόπο να διώξουν από το κτήµα την Αγγελική και τον Στέφανο πριν αποκαλυφθεί και σε άλλους η πραγµατική της ταυτότητα.

Όπως θα δούµε στην «Αγγελική», όµως, ο Παύλος βρίσκεται σε πανικό, καθώς διαπιστώνει πως η Τζένη γνωρίζει την αλήθεια. Η γυναίκα τού φέρεται ψυχρά και τον διώχνει από τη ζωή της επιβεβαιώνοντας τις υποψίες του ότι η Αγγελική τής έχει µιλήσει για το τι της έχουν κάνει.

Από την άλλη, η τελευταία είναι αποφασισµένη να ολοκληρώσει ό,τι ξεκίνησε όταν πήγε για πρώτη φορά στο κτήµα των Αργυρών. Μάλιστα, προσπαθεί να βρει συµµάχους για να τη βοηθήσουν να τους καταστρέψει και στρέφεται εκ νέου στον Μάκη. Ακόµη, ζητάει από την Τζένη ό,τι αποδεικτικά στοιχεία έχει που µπορεί να τα χρησιµοποιήσει εναντίον του Παύλου και εκείνη είναι πρόθυµη να κάνει ό,τι χρειαστεί για να τιµωρηθούν όσοι κατέστρεψαν τη ζωή της Αγγελικής. Όταν, όµως, η Τζένη επιστρέφει σπίτι της, διαπιστώνει ότι έχει παραβιαστεί.

Αµέσως, υποψιάζεται τον Παύλο για τη διάρρηξη που έγινε και έρχεται σε σύγκρουση µαζί του. Την επόµενη µέρα, η Αγγελική συναντάει τον Μάκη και αποφασίζει να ρισκάρει αποκαλύπτοντάς του όλη την αλήθεια για τους Αργυρούς. Ακόµη, ζητάει τη βοήθειά του για να τους ξεσκεπάσει µε τη σύµπραξη της Τζένης, η οποία του κάνει µια προσφορά που θα δυσκολευτεί να αρνηθεί. Στο κτήµα, και ενώ ο Στέφανος δεν έχει καταλάβει πως η Αθηνά συµµαχεί µε τον Παύλο προκειµένου να τον απαλλάξουν από τα καθήκοντά του στην οικογενειακή επιχείρηση, ο ίδιος κάνει µία επαγγελµατική πρόταση στον Μιχάλη, που τον αιφνιδιάζει. Τότε ο τελευταίος ζητάει χρόνο για να το σκεφτεί, αλλά τελικά αρνείται.

Παράλληλα, η Τζένη λέει στη Σοφία να συναντηθούν και της εκµυστηρεύεται όσα γνωρίζει για τον Παύλο και τον βιασµό στον οποίο συµµετείχε. Έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, η γυναίκα αποφασίζει να διακόψει µαζί του κάθε επικοινωνία. Εν τω µεταξύ, ο Παύλος µοιράζεται µε την Αθηνά τις υποψίες του ότι η Τζένη έχει µάθει από την Αγγελική την αλήθεια για τον βιασµό, αλλά εκείνη δεν δίνει σηµασία, καθώς αυτό που την απασχολεί είναι να βρουν τρόπο να αναλάβουν µαζί την επιχείρηση και να απαλλάξουν τον Στέφανο.

Την επόµενη µέρα, η Αγγελική µαθαίνει από τον Μιχάλη για την πρόταση που του έκανε ο Στέφανος και σαστίζει γιατί είναι η πρώτη φορά που δεν την έχει συµβουλευτεί πριν κάνει κάτι. Πράγµατι, ο άντρας έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συµβαίνει µε την αγαπηµένη του, καθώς συνεχώς βρίσκει δικαιολογίες για να λείπει. Αυτές οι υποψίες επιβεβαιώνονται, όταν ο ίδιος ακούει κατά λάθος το τηλεφώνηµα που έχει η Αγγελική µε τον Μάκη.

Μάλιστα, όταν τη ρωτάει µε ποιον συνοµιλούσε, εκείνη του λέει ψέµατα ότι µιλούσε µε την αδελφή της. Ο Στέφανος, όµως, δεν την πιστεύει και θέλει να βρει τρόπο να µάθει γιατί του λέει τόσα ψέµατα. Την εποµένη, η Αγγελική µε ακόµη µία δικαιολογία συναντάει τον Μάκη, ο οποίος της αποκαλύπτει ότι υπάρχει ένα στοιχείο-κλειδί που µπορεί να καταδικάσει τον ∆ηµήτρη. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί πως ο Στέφανος τους παρακολουθεί από µακριά. Ο τελευταίος διαπιστώνει ξανά πως η Αγγελική τού λέει ψέµατα και απαιτεί εξηγήσεις.

Αγγελική Spoiler

Αυτά θα δούμε απόψε, 27 Μαϊου, στην Αγγελική

Η Αγγελική λέει ψέματα στο Στέφανο για να δικαιολογήσει την εξαφάνισή της. Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά την πρόθεση του Νικόλα να μιλήσει στον Στέφανο για όλα κι εκείνη θέλει να τον προλάβει. Ο Παύλος εξακολουθεί να υποπτεύεται τον Δημήτρη για την εξαφάνιση της Αγγελικής. Ο Νικόλας ζητάει συγγνώμη από την Χριστίνα που την έδιωξε όταν τον είχε ανάγκη.

Η Ζωή προσπαθεί να πείσει την Αγγελική να φύγουν μακριά από το κτήμα αλλά δεν καταφέρνει. Η Κατερίνα δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα την κάνει έξαλλη με την Όλγα και αποφασίζουν με τον Δημήτρη να επισπεύσουν τον γάμο τους ώστε κανείς να μην έχει πια περιθώριο να προσπαθήσει να τους χωρίσει, ωστόσο πρόκειται να τα ξανά βρει με τον Μιχάλη.

Η αστυνομία ψάχνει για τα χρήματα που υπεξαίρεσε ο Χανδρινός στο σπίτι της Τζένης αλλά δεν βρίσκει κάποιο στοιχείο. Η Σοφία ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο σπίτι και δεν βρίσκει τον Ανδρέα στο τηλέφωνο, ο οποίος γενικότερα παρουσιάζει μια περίεργη συμπεριφορά τελευταία. Ο Θωμάς συμβουλεύει τον Αποστόλη να αφεθεί στον ερωτά του για την Ιωάννα. Η Τζένη βρίσκει κάτι στο σπίτι της που ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Ενώ η Αθηνά προσπαθεί να συνετίσει τον Νικόλα, ο Στέφανος ακούει κάτι που δεν θα έπρεπε.

Αγγελική 27/5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νάντια Μπουλέ: Ποζάρει πιο όμορφη από ποτέ στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Αγγελική: Η Τζένη αποκαλύπτει τον βιασμό της Αγγελικής στο γάμο της Κατερίνας και του Δημήτρη

Share