Αγγελική: Η Αθηνά καταρρέει με την αποκάλυψη της Αγγελικής

Οι σημερινές 26/5 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική: Η Αθηνά καταρρέει με την αποκάλυψη της Αγγελικής

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς Αγγελική, μετά την αποκάλυψη που θα κάνει η ίδια η Αγγελική στην Αθηνά, με αποτέλεσμα η δεύτερη να μην μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και να καταρρεύσει.

Οι εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Αγγελική

Τετάρτη 26 Μαΐου - Επεισόδιο 134

Η Αγγελική ακόμα σε κατάσταση ομηρίας αντιμετωπίζει την Αθηνά όπως ποτέ πριν και της αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Δανάη, οδηγώντας τη να της προτείνει μια συμφωνία. Την ίδια στιγμή ο Νικόλας εξαγριωμένος από αυτό που συνέβη στη Χριστίνα απειλεί τον Δημήτρη ότι θα μιλήσει στο Στέφανο αλλά όταν ετοιμάζεται να το κάνει, ο Δημήτρης τον προλαβαίνει.

Ο Παύλος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Αγγελικής και μπαίνει σε υποψίες ότι από πίσω μπορεί να κρύβεται ο Δημήτρης και η Αθηνά. Η Σοφία βρίσκεται με τον Ανδρέα όταν εκείνος δέχεται ένα περίεργο τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Μιχάλης με τη Ζωή αποφασίζουν να στείλουν το βίντεο στην αστυνομία και ο Στέφανος ετοιμάζεται να δηλώσει την εξαφάνιση της Αγγελικής όταν εκείνη εμφανίζεται στο κτήμα.

Ξανά μαζί η Κατερίνα με τον Μιχάλη

Στην Αγγελική, το πρώην ζευγάρι θα βρεθεί μαζί ξανά έπειτα από τον τσακωμό που θα έχει η Κατερίνα με τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης θα μετανιώσει πικρά καθώς θα αντιληφθεί πως την έχει χάσει οριστικά...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η χαρά της Κατερίνας για τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου της με τον Δημήτρη δεν θα κρατήσει πολύ καθώς οι δυο τους θα έρθουν σε ρήξη. Οπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αυτό θα σταθεί αφορμή για να έρθει εκείνη κοντά με τον παλιό της αγαπημένο, τον Μιχάλη, ο οποίος και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να την προσεγγίσει.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν η Κατερίνα και ο Δημήτρης αποφασίσουν να επισπεύσουν τον γάμο τους για να μην μπορεί κανείς να εκφέρει άποψη για την απόφασή τους. Δείτε εδώ ποια θα είναι η πιο σκληρή σκηνή της σειράς.

Οι προετοιμασίες θα έχουν ξεκινήσει και άπαντες θα έχουν μπει σε χαρούμενη τροχιά, ακόμα και η Αθηνά που από την αρχή δεν ήταν θετική με αυτή τη σχέση, μέχρι τη στιγμή που η Κατερίνα εμφανιστεί απροειδοποίητα στους στάβλους για να δει τον Δημήτρη, τον μελλοντικό της σύζυγο. Μόνο που εκείνος δεν θα συμμεριστεί τη χαρά της για τη συνάντησή τους, καθώς είναι ήδη εκνευρισμένος με την επιστροφή της Αγγελικής στο σπίτι.

Αγγελική Κατερίνα Δημήτρης

Δεν θα αργήσει να ξεσπάσει ένας καβγάς μεταξύ τους. «Μήπως να φύγω; Είχα την εντύπωση πως θα χαιρόσουν που θα με έβλεπες», του λέει με παράπονο και εκείνος συνεχίζει την επίθεση. «Σου έχω πει χιλιάδες φορές ότι δεν θέλω να με ενοχλείς την ώρα που δουλεύω.

Καλύτερα να με ρωτάς πριν έρθεις εδώ. Εγώ προσπαθώ να τρέχω να προλάβω τόσα θέματα κι εσύ θεωρώ πως νοιάζεσαι μόνο για τον γάμο μας», θα της πει κάνοντάς τη να αντιδράσει. «Δεν κατάλαβα πως θα ήθελα και ειδική άδεια για να έρθω να σε δω. Και εκτός από αυτό, νόμιζα πως εσύ ήσουν αυτός που ήθελε να γίνει ο γάμος μας τόσο γρήγορα», θα του πει και θα φύγει από μπροστά του αφήνοντας την ένταση μεταξύ τους να εκτονωθεί.

Στην αγκαλιά του Μιχάλη η Κατερίνα στην Αγγελική

Ενα παρόμοιο σκηνικό θα επαναληφθεί και λίγο αργότερα. Ο Δημήτρης θα εξοργιστεί βλέποντας τον αστυνόμο να έρχεται σπίτι τους για να μάθει λεπτομέρειες από την Αγγελική σχετικά με την απαγωγή της και δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει. Από φόβο μήπως η νοσοκόμα της μητέρας του μιλήσει για την πρόσφατη περιπέτειά της, θα αρχίσει να επιτίθεται λεκτικά σε όποιον βρεθεί μπροστά του.

Μια από αυτούς θα είναι και η Κατερίνα, η οποία αυτή τη φορά βλέποντας πως το αρνητικό κλίμα μεταξύ τους συνεχίζεται, δεν θα κάτσει να τον ακούει. «Πού πας;», θα της φωνάξει όταν τη δει να φεύγει και θα συνεχίσει: «Οταν σου μιλάω, θα σέβεσαι. Δεν θα με παρατάς να μιλάω μόνος μου», θα της πει αλλά η κοπέλα τρέχει να σωθεί. Στην άλλη γωνιά του κτήματος, ο Μιχάλης θα τη βρει καταρρακωμένη. Οι κουβέντες της νονάς της, για την επιλογή του άντρα που επέλεξε να έχει δίπλα της, θα αρχίσουν να γυρνάνε στο μυαλό της.

«Τι σου συμβαίνει, Κατερίνα; Τι έχεις; Μα εσύ κλαις...», θα της πει ο Μιχάλης που ήδη θα έχει κάτσει αθόρυβα στο πλευρό της. Εκείνη χωρίς σκέψη θα του ανοίξει την καρδιά της και εκείνος θυμίζοντάς της πόσο την αγαπάει ακόμα, θα της πει πως δεν της αξίζει αυτή η συμπεριφορά και φυσικά πως αν θέλει μπορεί να την προστατεύσει.

Η Κατερίνα θα πέσει με παράπονο στην αγκαλιά του άντρα που έχει τώρα απέναντί της και θα της έρθουν στον νου στιγμές που έζησαν οι δυο τους, πριν έρθει στη ζωή τους η Αγγελική και τους τα γκρεμίσει όλα. Μοιραία θα αφεθεί στο φιλί του, γνωρίζοντας βέβαια πως αυτή η στιγμή ευτυχίας δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Μιχάλης θα καταλάβει για μια ακόμη φορά πως δεν την έχει ξεπεράσει...