Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι ο δολοφόνος του πατέρα της Αγγελικής

Βρίσκουν τα οστά θαμμένα στον κήπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγγελική: Ο Δημήτρης είναι ο δολοφόνος του πατέρα της Αγγελικής

Στα τελευταία επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Αγγελική, ο Παύλος ρωτάει την Αθηνά ποιος σκότωσε τον πατέρα της νοσοκόμας της. Εκείνη τον διαβεβαιώνει πως δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον θάνατό του…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Ολοι εκτός από τον Στέφανο ρωτούν ξανά και ξανά την Αθηνά για τον θάνατο του πατέρα της Αγγελικής καθώς θεωρούν πως με κάποιον τρόπο εμπλέκεται. Εκείνη όχι απλά το αρνείται κατηγορηματικά, αλλά τους τονίζει ότι κανένα μέλος της οικογένειάς τους δεν έχει ιδέα τι απέγινε εκείνος ο άντρας που τους βοηθούσε στο κτήμα πριν από πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα όμως προσπαθεί να καλύψει τον Δημήτρη, που τον σκότωσε πάνω στα νεύρα του.

Ολα θα ξεκινήσουν όταν ο Αποστόλης ακούσει μια στιχομυθία της Αθηνάς και του Δημήτρη σχετικά με την Αγγελική και το κακό που έχει προκαλέσει στις ζωές τους. Για την ακρίβεια, εκείνος θα παρακαλεί την Αθηνά να του δώσει την άδεια να τη «βγάλει από τη μέση», όπως έβγαλε πριν χρόνια και τον πατέρα της και τον έθαψε στον κήπο, καθώς αν μαθευτεί ο βιασμός, η οικογένειά τους θα τιναχτεί στον αέρα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιχάλης θα τα ξαναβρεί με την Κατερίνα.

Ακούγοντας ο Αποστόλης τα λόγια αυτά, θα τρέξει να τα μεταφέρει στον αδελφό του, του οποίου οι υποψίες θα επιβεβαιωθούν. «Είναι επικίνδυνος. Μου το είχες πει αλλά πλέον σιγουρεύτηκα. Ο Δημήτρης θέλει να σκοτώσει την Αγγελική, όπως σκότωσε και τον πατέρα της λίγα χρόνια πριν. Τον άκουσα να το λέει στη μάνα του. Πρέπει να βρεις την Αγγελική, Μιχάλη. Η ζωή της είναι σε άμεσο κίνδυνο. Κάνε κάτι...», θα του επισημάνει και ο Μιχάλης με τη σειρά του θα το πει στην Αγγελική, η οποία μόλις το μάθει θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Αγγελική spoiler Δημήτρης

Το κόκαλο που βρέθηκε στον κήπο από τον μπαμπά της Αγγελικής

Το παραπάνω περιστατικό θα γίνει γνωστό λίγες ώρες πριν τον γάμο του Δημήτρη και της Κατερίνας. Ο Μιχάλης δεν μπορεί παρά να ξεκινήσει, την ίδια στιγμή, να ψάχνει στο κτήμα των Αργυρών. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός πως άπαντες είναι παρόντες στο ιερό μυστήριο, οπότε αυτό του δίνει το περιθώριο να κινηθεί πιο γρήγορα στο κτήμα των αφεντικών του και χωρίς να κινήσει υποψίες.

Τότε ο Αποστόλης θα θυμηθεί πως ένα οστό είχε βρεθεί στη συγκεκριμένη έκταση λίγο καιρό πριν από κάποιον υπάλληλο του κτήματος. Η Αγγελική θα σωριαστεί στη θέα του κόκαλου και θα αρνηθεί να πάει στον γάμο του Δημήτρη. Ο Μιχάλης όμως θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη καθώς το μόνο που δεν θέλουν είναι να αρχίσει ο Στέφανος να την ψάχνει.

«Πήγαινε στον γάμο. Ξέρω πως θα ήθελες να είσαι εδώ αλλά είναι το καλύτερο. Ηδη οι Αργυροί παρακολουθούν τις κινήσεις σου. Δεν χρειάζεται να μαζευτούν εδώ και να μας δουν», θα της προτείνει ο Μιχάλης και εκείνη σαν ναρκωμένη θα τον ακούσει. Το σώμα του πατέρα της θα βρεθεί λίγες ώρες αργότερα και το νέο αυτό θα φτάσει στα αυτιά του Δημήτρη, που δεν θα αργήσει ούτε λεπτό να ενημερώσει την Αθηνά. Η Αγγελική τρέχει για να σωθεί...

Φινάλε στις 17/6!

Η αγαπημένη σειρά του ALPHA, «Αγγελική», τελικά θα ρίξει «αυλαία» τη Πέμπτη, στις 17 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τέλος δεν θα είναι χαρούμενο. Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική δεν θα ζήσει τον έρωτά της με τον Στέφανο, όπως περιμένει το μεγαλύτερο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Αντιθέτως, εκείνος θα μάθει τι της έκαναν τα αδέλφια του σε ένα βίντεο που θα φτάσει στα χέρια του πολύ αργότερα. Τότε που πλέον θα είναι αργά. Μείνετε συντονισμένοι.