Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις φήμες πως αλλάζει ώρα το Happy Day

«Οκτώ χρόνια το ραντεβού...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στις φήμες πως αλλάζει ώρα το Happy Day

Πολλές ήταν οι φήμες το Σαββατοκύριακο πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εκπομπή Happy Day αλλάζουν ώρα προβολής στον ALPHA, καθώς δημοσίευμα θέλει την Κατερίνα Καινούργιου να φεύγει από το OPEN και να πηγαίνει στο ίδιο κανάλι μαζί της και να παίρνει την πρωινή ζώνη.

Το πρωί της Δευτέρας 7/6 λοιπόν, η παρουσιάστρια θέλησε να απαντήσει στις φήμες αυτές μέσα από την εκπομπή με αφορμή μια ατάκα του Κώστα Φραγκολιά που είπε «Κάτι διάβασα το Σαββατοκύριακο ότι θα ξεκινάμε 7:30».

H απάντηση της Τσιμτσιλή για το Happy Day στον ALPHA

Η απάντηση λοιπόν της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν: «Μην πιστεύεις ότι διαβάζεις. Οκτώ χρόνια το ραντεβού είναι ένα, στις 8 νταν. Και εγώ βιολογικά δεν μπορώ να υποστηρίξω ούτε ένα λεπτό νωρίτερα, με τρία παιδιά. Οκτώ η ώρα είναι το ραντεβού του Happy Day».

«Ήταν πολύ δύσκολο! Ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια»

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια επίσης, αναφέρθηκε και στις δυο αποβολές που είχε στην αρχή του γάμου της, με τον Θέμη Σοφό.

«Γενικώς, είναι το τάιμινγκ που συζητιούνται διάφορα, αλλά εμείς είμαστε της λογικής, ότι μια επιτυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις. Περνάμε όμορφα τα πρωινά, έχουμε χτίσει μια όμορφη σχέση με τον κόσμο και σαν άνθρωπος είμαι ευγνώμων γι’ αυτό που ζω μέσα από το Happy Day. Έχουμε μια πολύ ωραία παρέα, οπότε δεν είναι στις προτεραιότητές μου να φύγω από αυτή τη ζώνη.

Δεν έχω κρύψει τις δύο αποβολές που είχα, πριν έρθει στον κόσμο η πρώτη μου κόρη. Ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήμουν φρεσκοπαντρεμένη και ήθελα πολύ να δημιουργήσω οικογένεια. Όλες μου οι εξετάσεις ήταν καθαρές, ήμουν υγιής, αλλά όταν είχα και τη δεύτερη αποβολή, όλο αυτό με έβαλε σε σκέψεις, ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.