Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

Έστειλαν τις ευχές τους για την σημερινή μέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι φωτογραφίες με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους

Στην Αθήνα περνάει φέτος το Πάσχα η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η οικογένεια της, λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, ωστόσο φρόντισε να περάσει όμορφα.

Η λαμπερή παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα της.

Έτσι λοιπόν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, μέσα από δύο οικογενειακές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγο πριν το πασχαλινό τραπέζι, ενώ στο μεταξύ χθες είχε γενέθλια και η κορούλα της.

«Χριστός Ανέστη με υγεία! Εύχομαι να είστε με τους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά σας αγάπη!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα.

Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την οικογένεια της

Σταματίνα Τσιμτσιλή Θέμης Σοφός

 Σταματίνα Τσιμτσιλή ευχές

Το περιστατικό που συνέβη στον κήπο του σπιτιού της

Ένα περιστατικό που συνέβη στον κήπο του σπιτιού της θέλησε να μοιραστεί η Σταματίνα Τσιμσιλή, στον αέρα της εκπομπής της «Happy Day».

Η παρέα της πρωινής εκπομπής είχε ανοίξει ένα θέμα πάνω στα σκυλάκια και στα γατάκια, με τον Κώστα Φραγκολιά να τονίζει πως οι γάτες είναι πολύ προστατευτικές με τα γατάκια τους.

Αυτό το σχόλιο στάθηκε αφορμή για την παρουσιάστρια να περιγράψει κάτι που της συνέβη πριν μερικά χρόνια στον κήπο του σπιτιού της, όσο ήταν με τις δυο κόρες της: Νάγια και Μαίρη, ενώ πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει και μια επική γκάφα που είχε κάνει!

«Έχει γεννήσει γάτα στον κήπο του σπιτιού μας, πριν από 4-5 χρόνια και πηγαίνουμε με τις κόρες μου να δούμε τα γατάκια. Εκείνη έφευγε, πήγαινε να τους φέρει φαγητό και γυρνούσε κοντά τους.

Εμείς με τα κορίτσια πηγαίναμε κοντά και τα βλέπαμε και μια μέρα βλέπουμε τη μαμά – γάτα πάνω από τα γατάκια. Εγώ κάνω στα μικρά “ψι,ψι ψι”. Βγαίνει ένας κυνόδοντας και κάνει ένα θόρυβο και λέω στα κορίτσια “Πάμε πίσω, δεν θέλει να τα δούμε”».