Γενέθλια για την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με τις τρυφερές ευχές της

Ξεχωριστή η σημερινή μέρα για την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Η φωτογραφία με τις τρυφερές ευχές της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την οικογένεια της, καθώς η κόρη του Νάγια γιορτάζει τα γενέθλια της.

Η κόρη της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού κλείνει σήμερα τα 8 χρόνια ζωής και για αυτόν τον λόγο η Σταματίνα θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια, ενώ πριν μερικές μέρες γενέθλια είχε και ο γιος της.

Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την μικρή Νάγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να της εύχεται με τα πιο γλυκά λόγια.

Οι ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα γενέθλια της κόρης της

Στην λεζάντα έγραψε: «Αυτό το μικρό πλασματάκι στις φωτογραφίες που ήρθε στη ζωή μας πριν από οκτώ χρόνια πλέον είναι ένα όμορφο, καλοψυχο, γενναιόδωρο κι ευγενικό κορίτσι. Από την πρώτη στιγμή μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε πόσο πολύ θέλαμε να γίνουμε γονείς. Νάγια μας σ´αγαπάμε! # #birthdaygirl».

Γενέθλια για την κόρη της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στον αέρα της εκπομπής Happy Day για την αποβολή που είχε πριν από 9 χρόνια. Αφορμή στάθηκε, η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα στα Μεσάνυχτα που θα προβληθεί στον ALPHA.

Συγκεκριμένα, η Μπόμπα αποκάλυψε πως έκανε εξωσωματική για να μείνει έγκυος, ένα γεγονός που δεν γνώριζε κανείς, ούτε τηλεοπτικά.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την δική της προσωπική εμπειρία που είχε πριν από 9 χρόνια.

«Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων. Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή». εξομολογήθηκε.