Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για το γιο της - «Αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ»

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον Γιαννάκη - Εφραίμ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Γενέθλια για το γιο της - «Αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ»

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από το Happy Day, κάνοντας μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τον μικρό της, Γιάννη Εφραίμ.

Πολλές φορές έχει εκφράσει την μεγάλη αδυναμία που έχει και στα 3 της παιδιά και καθημερινά προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους, παρά το αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα με την εκπομπή. Μάλιστα, έχουν περάσει μαζί τις πιο επικές στιγμές.

Όσα είπε η Τσιμτσιλή για το γιο της με αφορμή τα γενέθλια του

Σήμερα λοιπόν 27/4 η ημέρα της θα είναι αφιερωμένη στον γιό της που είναι ο μικρότερος της οικογένειας. Μάλιστα, στον αέρα της εκπομπής είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή ακριβώς την ώρα, 8.05, πριν από τρία χρόνια γέννησα τον Γιαννάκη. Θέλω να πω πως αυτό το μωράκι το θέλαμε πάρα πολύ, όπως και τα τρία παιδάκια μας. Αλλά εντάξει πια στο τρίτο-επειδή είχε και πέντε χρόνια απόσταση από τη Νάγια, την πρώτη μας κόρη- ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι γονείς.

Ήρθε και συμπλήρωσε την όμορφη οικογένειά μας και τώρα είναι ένα πλασματάκι… Ένα ταλιμπανάκι που τρέχει, που είναι πάρα πολύ ζωηρό και έχει περάσει πολύ χρόνο με τις αδερφές του. Και τον λατρεύουμε! Γιαννάκη – Εφραίμ να είσαι γερός και ευτυχισμένος χρόνια πολλά, να είσαι γερός και ευτυχισμένος και όλα τα καλά να υπάρχουν στη ζωή σου και στον δρόμο σου».

Το περιστατικό με τα παιδιά της στο σπίτι

«Έχει γεννήσει γάτα στον κήπο του σπιτιού μας, πριν από 4-5 χρόνια και πηγαίνουμε με τις κόρες μου να δούμε τα γατάκια. Εκείνη έφευγε, πήγαινε να τους φέρει φαγητό και γυρνούσε κοντά τους.

Εμείς με τα κορίτσια πηγαίναμε κοντά και τα βλέπαμε και μια μέρα βλέπουμε τη μαμά – γάτα πάνω από τα γατάκια. Εγώ κάνω στα μικρά “ψι,ψι ψι”. Βγαίνει ένας κυνόδοντας και κάνει ένα θόρυβο και λέω στα κορίτσια “Πάμε πίσω, δεν θέλει να τα δούμε”».