Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της - «Είμαι πιο λυπημένη»

Το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μενούνος στο μνημόσυνο της μητέρας της - «Είμαι πιο λυπημένη»

Στο μνημόσυνο για τις 40 μέρες από το θάνατο της μητέρας της κατευθυνόταν με τον σύζυγό της Keven Undergaro, η Μαρία Μενούνος και δημοσίευσε ένα video στο Instagram, με σκοπό να ευχαριστήσει όσους της έστειλαν μηνύματα στήριξης σε αυτή την δύσκολη περίοδο που περνάει.

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχασε τη μητέρα της, κα Λίτσα, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο.

«Προσπαθώ να είμαι δυνατή. Ξέρω ανθρώπους που έχασαν τους γονείς τους όπως εγώ. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι κάθε μέρα είναι διαφορετική», ανέφερε στη συνέχεια και αποκάλυψε πως στην κηδεία δεν ήθελε να ξεσπάσει επειδή ήταν μπροστά ο πατέρας της. Δίπλα της ο σύζυγός της, προσπαθούσε να την ηρεμήσει, καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Να σημειώσουμε πως για το θάνατο της μητέρας της Μαρίας Μενούνος, μίλησε και ο σύζυγος της παρουσιάστριας και ράγισε καρδιές.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος για το θάνατο της μαμάς της

«Αγαπώ αυτή τη φωτογραφία της μαμάς! Ήταν τόσο πολύ γενναία και τόσο θετική! Πάντα. Ήταν ένα υπέροχο παράδειγμα για να ακολουθήσω τη δική μου πορεία. Η περίοδος του πένθους έχει αρκετές μεταπτώσεις, πολλές από τις οποίες θα τις μοιραστώ στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις κάποιον τόσο νέο να φεύγει – σωματικά – από το πλευρό σου. Ξέρω όμως ότι η μαμά μου είναι ακόμη μαζί μου.

Η μητέρα μου τα κατάφερε για περίπου πέντε χρόνια. Κάναμε πολλά πράγματα για να το καταφέρουμε αυτό… Ελπίζω η μαμά μου να συνεχίσει να εμπνέει τους ανθρώπους και εγώ θα μοιράζομαι μαζί σας όλα όσα έμαθα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη που έχετε δείξει σε μένα και στην οικογένεια μου. Με βοήθησε στις πιο σκοτεινές στιγμές μου. Εκτιμώ τις προσευχές και την καλοσύνη σας. Σας αγαπώ όλους», έγραψε.