Τατιάνα Στεφανίδου: Χαλαρώνει στα σοκάκια της Ύδρας

Η φωτογραφία της από το νησί με βασιλικό... φόρεμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Χαλαρώνει στα σοκάκια της Ύδρας

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία από την εξόρμηση που έκανε το Σαββατοκύριακο που πέρασε στη γραφική Ύδρα.

Όπως έκαναν πολλοί celebrities έτσι και η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το ρεπό που είχε αυτές τις δύο μέρες και έτσι ταξίδεψε σε έναν κοντινό προορισμό από την Αθήνα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε, πόζαρε με ένα εντυπωσιακό αέρινο φόρεμα και μαγνήτισε για ακόμα μία φορά τα βλέμματα.

Η ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου από την Ύδρα

«Στην γραφική λατρεμένη μου Ύδρα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για τα συμπτώματα που είχε από το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε πριν από μερικές μέρες την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα, αυτό της Moderna και έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή της, αναφέρθηκε σε όλα όσα ένιωσε τρεις μέρες μετά.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως όλα πήγαν φυσιολογικά ενώ θέλησε να δώσει και τα συγχαρητήριά της για την οργάνωση που υπήρχε στον χώρο όπου πήγε για να εμβολιαστεί.

«Δεν έκανα πυρετό, δεν ένιωσα κόπωση, δεν ένιωσα τάση για εμετό, δεν ένιωσα τίποτα. Το μόνο που ένιωσα την ίδια μέρα και την επόμενη ήταν ένας πόνος στο αριστερό χέρι αλλά δεν ήταν κάτι μη διαχειρίσιμο. Δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια.

Έμεινα έκπληκτη. Συγχαρητήρια στον ελληνικό στρατό. Είμασταν 50 άτομα και λέω ωχ θα περιμένουμε. Με το που μπήκαμε μας λένε καθίστε στις καρέκλες. Με το που καθόμαστε μας λένε πηγαίνετε κάτω να εμβολιαστείτε. Δεν υπάρχει ο τρόπος λειτουργίας. Με πόση ευγένεια σχολαστικότητα και τάξη, λειτουργεί όλο το σύστημα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.