MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του Διονύση πριν τον τελικό του MasterChef 5

«Του αξίζει να το πάρει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Οι πρώτες δηλώσεις των γονιών του Διονύση πριν τον τελικό του MasterChef 5

Την Τετάρτη το βράδυ θα μάθουμε το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef 5 και έτσι σήμερα, οι γονείς του Διονύση μίλησαν για πρώτη φορά για τον γιο τους, για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μαγειρικής και για τη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο.

Οι γονείς του Διονύση, μίλησαν στο Patris News και μεταξύ άλλων εξήγησαν πως ο γιος τους έχει το γονίδιο της μαγειρικής.

Οι δηλώσεις των γονιών του Διονύση για τον τελικό του MasterChef 5

Η κ. Βασιλική είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι το αξίζει ο Διονύσης, λόγω του αγώνα που έχει κάνει μέσα στο παιχνίδι. Του άρεσε από μικρός η μαγειρική, αλλά υπήρχε και ένα γονίδιο από πάππου και προπάππου, επειδή διατηρούσαμε εστιατόριο. Ο Διονύσης τελείωσε το σχολείο και μας είπε ότι θέλει να πάει στη σχολή μαγειρικής. Έχει δουλέψει σε καλά εστιατόρια και ξενοδοχεία, αλλά και σε ιδιωτικό σκάφος στην Ισπανία. Αυτή ήταν και η τελευταία του δουλειά, πριν από το MasterChef».

Με τη σειρά του, ο πατέρας του, κ. Αριστείδης σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Εγώ πιστεύω ότι ο τελικός με ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα, παίζει πολύ δυνατά ο Διονύσης. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, είναι γρήγορος, αφουγκράζεται, είναι συνεπέστατος και 40 πυρετό να έχει, θα πάει για δουλειά. Γι’ αυτό και δεν έχει μείνει ποτέ και χωρίς δουλειά».

Απέρριψαν την πρόταση του Ατζούν Ιλιτζαλί οι κριτές του MasterChef

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την πρόταση που έκανε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις αγαπημένους κριτές του MasterChef 5. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης απέρριψαν το υπέρογκο ποσό του Τούρκου παραγωγού και παρέμειναν στο Star.

To αρχικό ρεπορτάζ είχε μεταδώσει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα και έτσι σήμερα η ίδια μετέφερε τις εξελίξεις στην εκπομπή. Όπως εξήγησε, το Star έκανε με τη σειρά του άλλη πρόταση στους τρεις κριτές και κατάφερε να τους κρατήσει.

«Υπήρχε ηχηρό “όχι” από τη μεριά των σεφ. Κέρδισε το Star. Οι τρεις σεφ το σκέφτηκαν, συζήτησαν με το κανάλι, το οποίο τους έκανε καλύτερη πρόταση και την Πέμπτη, υπέγραψαν για τα επόμενα δύο χρόνια», αποκάλυψε η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα.