Μαρία Μιχαλοπούλου: «Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε "Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι"»

«Νομίζουν ότι δε θα παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μιχαλοπούλου: «Μία γυναίκα γύρισε και μου είπε

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Μαρία Μιχαλοπούλου, λίγο μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, η οποία μεταξύ άλλων εξέφρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα σχόλια που δέχεται από τον κόσμο για τα κιλά της.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μιχαλοπούλου στο Πρωινό

«Μου αρέσει να είμαι άνετη, να φοράω βολικά ρούχα για να μη σχολιάζουν τα κιλά μου όλη την ώρα που μου σπάει το νευρικό μου σύστημα. Είναι το ίδιο έντονο. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι σιγά μην παρεξηγηθώ που με λένε λεπτή. Και όμως παρεξηγούμαι. Μια γυναίκα στο σούπερ μάρκετ μου είπε “Πώς είσαι έτσι; Φάε κάτι!”. Γύρισε η κοπέλα στο ταμείο που με ξέρει και της απάντησε. Όλη μου τη ζωή φορούσα φαρδιά ρούχα γιατί βαριόμουν να εξηγώ ότι τρώω», είπε αρχικά η Μαρία.

Για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, είπε: «Έκανα μπάνιο αρκετές φορές αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τι πρόβαλε το ριάλιτι. Απομακρύνθηκα από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο γιατί ήταν υπερπροστατευτικός. Δεν έχω σχέση. Δεν με φλερτάρουν, ίσως φοβούνται τον μπαμπά μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια»

Ο αδερφός της Μαρίας Μιχαλοπούλου, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την συμμετοχή της στην Φάρμα και την πορεία της στο παιχνίδι.

Το νεαρό μοντέλο για ακόμη μια φορά έχει καταφέρει να βρεθεί στο προσκήνιο και να φέρει πολλές αντιδράσεις από τους συμπαίκτες της, οι οποίοι μιλάνε για τακτική από πλευράς της.

Ο αδερφός της μιλώντας στην εκπομπή εξήγησε πως ο αντιδραστικός της χαρακτήρας είναι ο λόγος που την έχει κάνει να βρεθεί στο στόχαστρο.

«Η Μαρία είναι ένα αυθόρμητο παιδί και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω πολλές φορές παρεξηγείται, αλλά είναι αληθινή. Ο λόγος που κάποιοι παίκτες στη Φάρμα την έχουν απομονώσει είναι επειδή είναι αντιδραστική και δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις της, οι οποίες δεν είναι κακόβουλες.

Δεν πιστεύω πως έχει κάποια τακτική όπως είπε η Μαρία Θωμά, απλά κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια και αυτό είναι κάτι που της έχουμε να διορθώσει και η ίδια προσπαθεί αρκετά να το βελτιώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά.