«Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτοντας πως αποτελεί μία δική του απομίμηση. Ο τραγουδιστής μίλησε επίσης για την Άντζελα Δημητρίου αλλά και για την ηλικία του.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Φλωρινιώτη για τον Σάκη Ρουβά

«Ο Ρουβάς είναι κάτι σε απομίμηση Φλωρινιώτη. Μόνο που είναι σε ένα είδος ενώ εγώ τραγουδάω όλα τα είδη», είπε αρχικά.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε βέβαια και για την κόντρα του με τον Λευτέρη Πανταζή: «Όταν τραγουδούσα εγώ, ο Πανταζής ήταν αγέννητος. Εγώ μίλησα στην εταιρεία μου να κάνει δίσκο. Τον στήριζα πολύ, δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτό σε μένα. Αλλά μέχρι εκεί.

Την Άντζελα την πήρα να δουλέψουμε μαζί στο μεγαλύτερο μαγαζί. Έκανε καριέρα. Βρεθήκαμε στη Θεσσαλονίκη μετά από χρόνια. Μου είπε ότι θα μιλήσει στον επιχειρηματία για να δουλέψουμε μαζί. Με κάλεσε ο επιχειρηματίας αλλά δεν του είχε πει τίποτα. Όταν έμαθε ότι θέλω να δουλέψω με τα παιδιά μου είπε “εγώ με την οικογένεια Φλωρινιώτη δεν δουλεύω”. Και ποιος σου είπε ότι ο Φλωρινιώτης γουστάρει να δουλέψει μαζί σου;

Ήταν κάποτε να κάνουμε ως οικογένεια το ριάλιτι που κάνει η οικογένεια Όσμπορν στην Αμερική. Ήταν όλα έτοιμα, είχαμε υπογράψει συμβόλαια, κάναμε πιλότους. Τελικά το βγάλανε πολύ προχωρημένο για την Ελλάδα.

Το πιο υπερβολικό που έχουν γράψει είναι ότι είμαι 80. Είμαι 74», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

«Μου έφαγαν πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Φλωρινιώτης μίλησε στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού και προχώρησε σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Ο ίδιος, που πριν λίγο καιρό κατακεραύνωσε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου, μίλησε για τα λεφτά που έχει βγάλει όλα αυτά τα χρόνια.

“Έβγαλα πολλά χρήματα, ευτυχώς είχα την γυναίκα μου που τα κράτησε. Είμαι ανοιχτοχέρης. Ο Θεός μου είπε θα σε κάνω μεγάλο όνομα αλλά δεν θα έχεις πολλά λεφτά ποτέ σου.

Καλά μου έφαγαν και πολλά λεφτά, έχω πέσει θύμα σε απατεώνες. Αγόρασα κι ένα μαγαζί με άδεια φούρνου και μου έφαγαν πόσα λεφτά, ήταν πτωχευμένος από την εφορία. Μου πούλησαν κι οικόπεδα μέσα στην θάλασσα κι έψαχνα να τα βρω".