Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο

Πιασμένοι χέρι χέρι στα στενά του νησιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, στη Μύκονο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια, ενώ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το YFSF, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το Σαββατοκύριακο και να χαλαρώσει μακριά από την Αθήνα.

Πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να κάνουν μία εξόρμηση στα νησιά και έτσι, η Μαρία Μπεκατώρου διάλεξε τη Μύκονο.

Ο φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο νησί και απαθανάτισε την αγαπημένη παρουσιάστρια να κάνει βόλτες στα γραφικά στενά του νησιού χέρι χέρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου και του Αντώνη Αλεβιζόπουλου στη Μύκονο

Μαρία Μπεκατώρου - Αντώνης Αλεβιζόπουλος Μύκονος

Υπογράφει στο Mega η Μαρία Μπεκατώρου;

Η σεζόν έφτασε στο τέλος της, ο τελικός του YFSF ολοκληρώθηκε και η Μαρία Μπεκατώρου είναι πλέον έτοιμη να σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο Έλα Χαμογέλα, η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως επιστρέφει στο Mega.

Εδώ και καιρό είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως ενδέχεται να δούμε μία μετακίνηση της Μαρίας Μπεκατώρου και όπως όλα δείχνουν οι συζητήσεις προχωρούν κανονικά αφού έχει βρεθεί σε αδιέξοδο με τον ΑΝΤ1.

«Ο ΑΝΤ1 είχε ραντεβού με την παρουσιάστρια πριν από το Πάσχα και της πρότεινε θέση στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο“, ενώ δεν υπήρχε άλλο project για εκείνη. Στη συνέχεια, όταν μαθεύτηκαν οι επαφές με το MEGA, επανήλθε με το Game of Chefs, το νέο reality του ΑΝΤ1, στο οποίο ωστόσο δεν υπάρχει θέση παρουσιαστή και να υπάρχει θα είναι διακοσμητικός».

Όπως ανέφερε η ίδια, αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 υπάρχουν αποχωρήσεις από μια ομάδα στελεχών, βασικών συντελεστών του YFSF και του Still Standing από την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, μεταξύ των οποίων κάποιοι πάνε στο MEGA. «Είναι σαν οι πολύ στενοί συνεργάτες της Μαρίας να μετακινούνται στο επόμενο κανάλι, στο οποίο θα καταλήξει και η ίδια. Νομίζω συνδέονται όλα αυτά».