Στην Μόσχα ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα

Γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο γάμου τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στην Μόσχα ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα

Στην Μόσχα βρίσκονται αυτές τις μέρες ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα, καθώς γιορτάζουν την δεύτερη επέτειο γάμου τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να ήταν αρκετό καιρό χώρια, μιας και ο ηθοποιός βρισκόταν στην Φάρμα, ωστόσο είναι και πάλι μαζί και αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο, με το πρώτο τους ταξίδι να ήταν στα Τρίκαλα.

Με αφορμή λοιπόν την επέτειο γάμου τους, οι δυο τους θέλησαν να γιορτάσουν την σημαντική αυτή μέρα πολύ μακριά από την Ελλάδα και έτσι επέλεξαν την πανέμορφη Μόσχα.

Μάλιστα, τόσο η Σοφία Μαριόλα όσο και ο Στράτος Τζώρτζογλου, που είναι αρκετά ενεργοί στα social media, μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους.

«Μου έστελναν μηνύματα ότι η Σοφία είναι μαζί μου για τα λεφτά μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dakr βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη του, Σοφία Μαριόλα ενώ αποκάλυψε μερικά άσχημα μηνύματα που έχει λάβει.

«Νομίζω ένας ρόλος που πραγματικά το μετάνιωσα γιατί δεν είχα καταλάβει εκείνη την εποχή.. Το όχι μου ήταν για ένα σίριαλ που λεγόταν Αναστασία και πήραν τον Άλκη Κούρκουλο γιατί είναι εκπληκτική η σεναριογράφος κι ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα.

Είχαμε βάλει μπρος και θα έπαιζα σε μια κωμωδία με την πρώην γυναίκα μου Μαρία Γεωργιάδου, την Μια Υπέροχη Ζωή, δεν προλάβαινα και τα δύο. Στενοχωρήθηκα πολύ. Είχα τρελαθεί με τον ρόλο αλλά είχα δώσει τον λόγο μου στην Μαρία. Δεν μπόρεσα να βολέψω και τα δύο γιατί ήταν στο Mega. Δυστυχώς», είπε αρχικά για την απόφασή του να απορρίψει τον ρόλο στη σειρά Αναστασία.

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Βλέπανε τη σχέση μου με τη Σοφία ως διαφήμιση, παλιμπαιδισμό, τρέλα. Ότι με παντρεύτηκε για τα λεφτά μου και τους είπα “ελάτε να δείτε πόσα χρωστάω».