Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση Κυριακής - Ντούπη

«Δεν πήγα στην Φάρμα για να κάνω τον ωραίο»

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση Κυριακής - Ντούπη
News 07.06.2021 18:03
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος συνδέθηκε μέσω skype στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Ο πρώην παίκτης της Φάρμας με το νέο του μπλε μαλλί, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη όμως όπως φαίνεται το μυαλό του βρίσκεται ακόμα στο ριάλιτι.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ειδύλλιο μεταξύ Κυριακής - Ντούπη -οι οποίοι τσακώθηκαν άσχημα- ενώ εξήγησε και το λόγο που πήγε στη Φάρμα.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ιατρόπουλου

“Πήγα για να δουλέψω. Ούτε για να μαλώσω ούτε για να κάνω τον ωραίο. Ευχαριστώ την παραγωγή που με διάλεξε”.“Ασχολούμαι με θαλάσσια σπορ στο Κολυμπάρι και ημερήσιες κρουαζιέρες τώρα.

Δεν είναι ζευγάρι ο Ντούπης και η Κατσογρεσάκη και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ γιατί εκείνη πετάει και εκείνος βρίσκεται στη γη".

Πόσα κιλά έχασε μέσα στην Φάρμα;

«Έχασα 15 κιλά. Είμαι 56 χρονών. 15 Αυγούστου θα κλείσω τα 56, αλλά νιώθω 15. Το μπλε μαλλί έγινε για να προωθήσουμε τη δουλειά του κουμπάρου μου στα Χανιά. Μόλις τελειώσει η δουλειά, θα τα κόψω γουλί. Δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα. Έχω εγκατασταθεί στα Χανιά και θα μείνω για έξι μήνες και θα ασχοληθώ με τον τουρισμό. Είμαι δάσκαλος σκι, ξεκίνησα μια επιχείρηση σκι.

Μόνιμα δεν μπορώ να μείνω γιατί έχω και εδώ υποχρεώσεις. Εγώ ψαρεύω από πέντε χρονών. Είμαι από τους καλούς ψαράδες. Μέχρι 20 χρονών ήμουν αθλητής, υπηρέτησα στις καταδρομές. Πέρυσι έκλεισα 40 χρόνια στη νύχτα. 37 χρόνια είχα μαγαζιά. Δεν μπορώ να είμαι σε μια δουλειά, φροντίζω να τις αλλάζω. Στην καραντίνα πήγαινα και έβαφα σπίτια. Ήμουν και μαραγκός, έπαιρνα 70 ευρώ μεροκάματο. Θα ντρεπόμουν να δουλέψω και δεν θα ντρεπόμουν να ζητήσω δανεικά;”.

Τα μεγαλύτερα κέρδη μου τα προσέφερε η νύχτα, αλλά όπως έρχονται τα λεφτά έτσι φεύγουν. Αν ξέρεις να φέρεσαι τη νύχτα, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς. Αν είσαι ευγενής και ξέρεις ποιος έχεις απέναντί σου και ξέρεις πώς να τους φερθείς, δεν σε πειράζουν ποτέ. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από τη νύχτα. Στη νυχτερινή εργασία έχω πολύ καλούς ανθρώπους, έντιμους, καθαρούς… Στη μέρα εγώ έχω συναντήσει πολύ χειρότερους ανθρώπους από τη νύχτα.

Έχω τρία παιδιά. Η κόρη μου είναι 30, ο γιος μου 25 και ο τελευταίος έκλεισε χθες τα 18. Η κόρη μου μού έχει κάνει ένα καταπληκτικό εγγόνι 13 μηνών. Είμαι και παππούς. Η κόρη μου έφτιαξε ένα e-shop με ρούχα και αξεσουάρ. Ο δεύτερος γιος μου σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και ο τρίτος είναι στη Μύκονο και κάνει μαθήματα σκι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αλλαγές στη Φάρμα - Δύο αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής

Στράτος Τζώρτζογλου: Στα Τρίκαλα με την Σοφία Μαριόλα και τον επιστάτη της Φάρμας

Share