Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορωνοϊό, έκανα πλάκα»

«Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορωνοϊό, έκανα πλάκα»

Θετικός στον κορωνοϊό νόμιζαμε όλοι πως ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, εξαιτίας μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε, τελικά όμως επρόκειτο για πλάκα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που φορά ένα βραχιολάκι νοσοκομείου, γράφοντας “F Covid 19”, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι θετικός στον ιό.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο ξεκαθαρίζει πως είναι υγιέστατος και πως δεν νοσεί από κορωνοϊό, αλλά ίσα ίσα έκανε και το εμβόλιο.

Η απάντηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Θέλω να σας πω ότι δεν έχω κορονοϊό. Το χθεσινό μήνυμα που έγραψα ήταν πλάκα, γιατί μου έβαλαν αυτό το βραχιολάκι που έκανα το εμβόλιο και ήταν λες και ήμουν σε μαιευτήριο. Μου φάνηκε πολύ αστείο, γι’ αυτό το μοιράστηκα μαζί σας. Ο,τι και να γράφετε σε sites και έχουν ανησυχήσει πολύ οι δικοί μου, δεν ισχύει.

Βέβαια εκτιμώ πολύ τα μηνύματα που μου στείλατε γιατί ότι ανασφάλεια αγάπης και συμπόνοιας είχα, τη δέχτηκα και ευχαριστώ πολύ. Όπως βλέπετε δεν έχω κανένα θέμα, είμαι υγιέστατος».

Γιάννης Τσιμιτσέλης για κορωνοϊό

«Του χρόνου θα κάνω μία σειρά στο Mega, πιθανότητα να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην νέα σειρά που θα ξεκινήσει μάλλον με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού αλλά και στα σχέδιά του για τη δική του εκπομπή.

«Εγώ έχω ένα δικό μου concept που τώρα το ετοιμάζω, αλλά ακόμα δεν μπορώ να σου πω ακριβώς… Είναι ταξιδιωτικού περιεχομένου περισσότερο. Συζητάω με ένα ιδιωτικό κανάλι και μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε καταλήξει.

Θα κάνουμε το Bachelor 4. Έχω συμφωνήσει να κάνω και μια σειρά στο Mega του χρόνου. Πιθανότατα στη σειρά να είναι και η Κατερίνα Γερονικολού, στην εκπομπή όχι».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για το κίνημα Me Too με αφορμή την καταγγελία που είχε κάνει η αγαπημένη του: «Συμμετέχω στο #Metoo και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά γενικότερα και να μην ξεχνάμε. Θα πρέπει από εδώ και πέρα τα πράγματα να είναι λίγο καλύτερα. Δεν γίνεται να αλλάξει ο κόσμος σε μια ημέρα, αλλά τουλάχιστον στα θέματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος. Στην κόρη μου παραδίδουμε πια, όσοι προσπαθήσαμε να κάνουμε καλύτερα τα πράγματα, λίγο καλύτερα δεδομένα για το μέλλον», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε και την ερώτηση περί γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού. «Τελευταία φορά που έφυγα από το σπίτι δεν θυμόμουν κάτι τέτοιο. Όχι, όχι», είπε χιουμοριστικά ο ηθοποιός.