Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Βρίσκεται κιόλας στον όγδοο μήνα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Τόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Γονείς για πρώτη φορά πρόκειται σε λίγο καιρό να γίνουν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, με το ζευγάρι να είναι πιο ενθουσιασμένο από ποτέ.

Μπορεί την πρώτη φορά να είχαν μια άτυχη εγκυμοσύνη, ωστόσο τώρα είναι όλα καλά και όπως όλα δείχνουν μέσα στον Αύγουστο η Βαλεντίνη και ο Κώστας θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι ενώ σε λίγο καιρό θα παντρευτούν -δείτε εδώ και ποια θα είναι η κουμπάρα-!

Μπορεί να μην έχουν ανακοινώσει ακόμα το φύλο του μωρού, ωστόσο η Βαλεντίνη δήλωσε πως βρίσκεται στον 8ο μήνα ενώ αποκάλυψε και τα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής.

Κάνοντας λοιπόν ένα Q&A στον λογαριασμό της στο instagram, η καλλονή makeupartist απάντησε πως έχει πάρει μονάχα 9 κιλά!

Βαλεντίνη Παπαδάκη τόσα κιλά έχει πάρει η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την Βαλεντίνη Παπαδάκη

Γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1993 και μεγάλωσε στην Αθήνα. Κατάγεται από το Καταλάγαρι του Ηρακλείου Κρήτης. Επί οκτώ χρόνια έκανε μαθήματα χορού latin, ενώ έχει πτυχίο υπολογιστών και αγγλικών. Τα τελευταία χρόνια είναι makeup arist.

Παρθενική Εμφάνιση: Στα καλλιστεία του 2010 για την ανάδειξη Σταρ Ελλάς, Μις Ελλάς και Μις Γιανγκ. Μπορεί να μην πήρε τον τίτλο της Μις Γιανγκ που «μάρκαρε» δυνατά, αλλά ξεχώρισε με την εντυπωσιακή παρουσία της.
Φιλοδοξίες: Να διαπρέψει στο μόντελινγκ.

Στιγμή αδυναμίας: Δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια πρόταση για βραδινή έξοδο από καλούς της φίλους. Οσο κουρασμένη κι αν είναι, αποκλείεται να τους πει «όχι».

Κολλημένη με… το τένις, στο οποίο είναι εξπέρ. Επίσης, έχει ασχοληθεί -κι έχει επίσης κόλλημα- με το βόλεϊ και την κολύμβηση.

Συχνάζει: Συνήθως προτιμά το κέντρο της Αθήνας, αλλά όταν θέλει να ξεφύγει από την πολύβουη πρωτεύουσα -όπως τώρα το καλοκαίρι- προτιμά το Λαύριο, που σαφώς είναι πιο χαλαρό. Αλλωστε, από εκεί έχει εύκολη πρόσβαση στα νησιά του Αιγαίου. Παίρνει το δελφίνι για Τζια και that’s it!

Βαλεντίνη Παπαδάκη εγκυμονούσα σύντροφος του Σόμμερ

Βαλεντίνη Παπαδάκη η εγκυμονούσα σύντροφος του Κώστα Σόμμερ