Κώστας Σομμέρ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτή θα είναι η κουμπάρα τους

Το ανακοίνωσαν λίγο πριν τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Σομμέρ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Αυτή θα είναι η κουμπάρα τους

Τα σκαλιά του Δημαρχείου πρόκειται σε λίγο καιρό να ανέβουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, με τους ίδιους να αποκαλύπτουν και ποια θα είναι η κουμπάρα τους!

Ο ηθοποιός και η make up artist περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι με την Βαλεντίνη να βρίσκεται κιόλας στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Βέβαια, η ίδια όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού, απάντησε: «Το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το πούμε ακόμα. Προτιμούμε να το κρατήσουμε για εμάς».

Αυτή θα είναι η κουμπάρα του Κώστα και της Βαλεντίνης

Μπορεί να μην αποκάλυψαν ακόμα το φύλο, όμως αποκάλυψαν ποια θα είναι η κουμπάρα! Ο λόγος για την Μαρία Καλάβρια, η οποία πρόκειται να τους παντρέψει, με την ευχάριστη αυτή είδηση να την γνωστοποιούν μέσα από το instagram.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σόμμερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου την αποκαλεί “κουμπαρούλα”!

Κώστας Σομμέρ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αυτή θα είναι η κουμπάρα τους

Η ανάρτηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη για το γάμο της με τον Κώστα Σόμμερ

Το ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο, καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι.

Η εφημερίδα Espresso προχώρησε στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, με τον ηθοποιό και την make up artist να έχουν αποφασίσει πια να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αναγγελία του γάμου τους

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη η οποία είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του Κώστα Σόμμερ, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με το μονόπετρο στο χέρι.

Η make up artist με αυτό τον τρόπο μάλιστα, επιβεβαίωσε από μόνη της το γάμου αφού έγραψε «yes i do».

Βαλεντίνη Παπαδάκη Κώστας Σόμμερ γάμος