Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους

Ένα βήμα πριν επισημοποιήσουν την σχέση τους

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους
News 29.04.2021 08:24
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα σκαλιά του Δημαρχείου ετοιμάζονται να ανέβουν ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη, με την αναγγελία του γάμου τους να έχει μάλιστα δημοσιευτεί.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διανύει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο, καθώς σε περίπου τρεις μήνες θα φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η εφημερίδα Espresso προχώρησε στη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου τους, με τον ηθοποιό και την make up artist να έχουν αποφασίσει πια να επισημοποιήσουν την σχέση τους.

Η αναγγελία του γάμου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη

«Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής».

Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αναγγελία του γάμου τους

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαλεντίνης Παπαδάκη

Τόσο ο Κώστας Σόμμερ όσο και η αγαπημένη του σύντροφος, Βαλεντίνη Παπαδάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας στην αναμονή του ερχομού του πρώτου τους παιδιού και έτσι, ανέβασαν ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές, όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη η Βαλεντίνη Παπαδάκη απέβαλε. Παρόλα αυτά, προχώρησαν παρακάτω και έκαναν μία νέα προσπάθεια.

Οι δυο τους δε θα μπορούσαν να μη μοιραστούν την αμέριστη χαρά τους με αυτή την εξέλιξη και μάλιστα, η μέλλουσα ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο Κώστας Σόμμερ της χαϊδεύει την κοιλίτσα.

«Είναι μια φάση στην οποία αλλάζουν, αλλάζεις σελίδα, αλλάζεις βιβλίο, αλλάζεις στάση ζωής και συναισθηματικά αλλάζεις σαν άνθρωπος. Είναι πολύ διαφορετικό να σου αρέσουν τα παιδιά και πολύ διαφορετικό να έχεις την ευθύνη να μεγαλώσεις έναν άνθρωπο που ιδανικά θα προσφέρει κάτι σε αυτή την κοινωνία. Να του δώσεις μια υποδομή να έχει ευκαιρίες στη ζωή του. Αυτό ξεκινάει πριν καν γεννηθεί, οπότε μπαίνεις σε μια οργάνωση και μια ευθύνη που έχεις πάνω σου, η οποία είναι ταυτόχρονα και κάτι πολύ όμορφο.

Σαφώς παίζει μεγάλο ρόλο το να βρεις και τον κατάλληλο άνθρωπο για σένα. Ο καθένας έχει άλλα κριτήρια. Να μπορείς να σε ολοκληρώσει το κομμάτι που θα μπορέσεις να μπεις σε μια διαδικασία να δημιουργήσεις μια οικογένεια και να φέρεις έναν άνθρωπο στη ζωή. Για μένα ήταν πάρα πολύ σημαντικό να βελτιώσω τα ποσοστά επιτυχίας το να είναι ευτυχισμένη αυτή η οικογένεια και να κρατήσει», είπε αρχικά.

Όσον αφορά την αποβολή, εξομολογήθηκε: «Έμαθα πως πάρα πολύς κόσμος έχει περάσει αυτή την περιπέτεια, κάθε ζευγάρι που μιλήσαμε μας είπε “Α και εμείς…”. Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος… Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας» είχε δηλώσει ο Κώστας Σόμμερ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη δήλωση μετά την άτυχη εγκυμοσύνη - «Για εμάς ήταν μια...»

Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια έξοδος με τον Κώστα Σόμμερ μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της

Share