Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Χαμογελούν ξανά μετά την άτυχη εγκυμοσύνη...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ και Βαλεντίνη Παπαδάκη θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς

Γονείς για πρώτη φορά θα γίνουν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι σε συνέντευξη τους στο περιοδικό του Νίκου Κοκλώνη που κυκλοφόρησε σήμερα 3/4.

Το ζευγάρι που έζησε μια άτυχη εγκυμοσύνη πριν μερικούς μήνες, χαμογελάει ξανά αφού πολύ σύντομα θα έρθει στον κόσμο το πρώτο του αγγελούδι.

«Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» δήλωσε η Βαλεντίνη Παπαδάκη στην συνέντευξη της στο περιοδικό.

Κώστας Σόμμερ Βαλεντίνη Παπαδάκη παιδί

Η εξομολόγηση της Βαλεντίνης Παπαδάκη για την άτυχη εγκυμοσύνη

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μίλησε για την πρόσφατη αποβολή της και συγκλόνισε με τα λόγια της, εξηγώντας πως τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και αυτό το άσχημο περιστατικό, ήρθαν πολύ ξαφνικά στη ζωή της.

Η ίδια ανέφερε για την αποβολή: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε.

Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό.»

«Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά».

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ ωστόσο δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δείτε εδώ μία κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.