Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη δήλωση μετά την άτυχη εγκυμοσύνη - «Για εμάς ήταν μια...»

Όσα είπε για την αποβολή της συντρόφου του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Σόμμερ: Η πρώτη δήλωση μετά την άτυχη εγκυμοσύνη - «Για εμάς ήταν μια...»

Την πρώτη του δήλωση για την άτυχη εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Βαλεντίνης Παπαδάκη, έκανε ο Κώστας Σόμμερ, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού.

«Από ότι μάθαμε, αυτό που περνάμε εμείς, το περνάει πολύς κόσμος. Είναι πάρα πολύ σύνηθες. Για εμάς ήταν μια καινούργια εμπειρία, οπότε δεν ξέραμε πως χειρίζονται μια τέτοια κατάσταση, τελικά το πήραμε πιο ελαφριά. Όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη με πείραξε πάρα πολύ. Μαθεύτηκε νωρίς και όταν είναι νωρίς, τα πράγματα δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθούν και έτσι όπως εξελίχθηκαν βλέπεις ότι καλό είναι να μην είχε μαθευτεί. Αλλά εντάξει, δεν πειράζει. Αν είσαι σε αυτό το χορό, έτσι πρέπει να χορεύεις», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Όταν ο δημοσιογράφος, Σπύρος – Ραφαήλ Κραμίδας, ρώτησε αν αυτό το περιστατικό επηρέασε τη σχέση τους, η Βαλεντίνη Παπαδάκη απάντησε: «Είμαστε πολύ ενωμένοι γενικά, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι δηλαδή, αλλά ναι, μας έφερε λίγο πιο κοντά», με τον ηθοποιό να προσθέτει: «Αν είσαι καλά, όποια δυσκολία και να έρθει μάλλον θα σε κάνει καλύτερα. Αν δεν είσαι καλά, κάθε πρόβλημα διογκώνεται». Δείτε ωστόσο την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά το γεγονός.

Συγκλονίζει η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ για την αποβολή της - «Μου ήρθε τόσο ξαφνικά...»

Η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη, μίλησε για την πρόσφατη αποβολή της και συγκλόνισε με τα λόγια της, εξηγώντας πως τόσο η εγκυμοσύνη της όσο και αυτό το άσχημο περιστατικό, ήρθαν πολύ ξαφνικά στη ζωή της.

Η ίδια ανέφερε για την αποβολή: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε.

Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό.»

«Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά».

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ ωστόσο δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δείτε εδώ μία κοινή εμφάνιση που είχαν κάνει λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.