Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια έξοδος με τον Κώστα Σόμμερ μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της

Χαμογελούν ξανά!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βαλεντίνη Παπαδάκη: Πρώτη δημόσια έξοδος με τον Κώστα Σόμμερ μετά την άτυχη εγκυμοσύνη της

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ πραγματοποίησαν χθες την πρώτη τους δημόσια έξοδο μετά τη μεγάλη ατυχία που βίωσαν με την εγκυμοσύνη της γνωστής make up artist, η οποία δυστυχώς απέβαλε στην όγδοη εβδομάδα.

Οι δυο τους αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τη συγκεκριμένη ιστορία και να προχωρήσουν παρακάτω. Στην έξοδο που πραγματοποίησαν έδειχναν να είναι ευτυχισμένοι ο ένας στο πλευρό του άλλου, ενώ χάρισαν μπόλικα χαμόγελα στον φακό.

Η ίδια ανέφερε για την αποβολή: «Στην δική μας περίπτωση μας ένωσε πιο πολύ και το ξεπεράσαμε γρήγορα μπορώ να πω. Είναι κάτι που δεν περίμενα όλο αυτό και μέσα από αυτό είδα τον Κώστα διαφορετικά. Τώρα θέλω τόσο πολύ και ξαφνικά μετά από όλο αυτό δεθήκαμε.

Δεν μπορώ να σου πω ότι θέλω να κάνω παιδιά αλλά θέλω να κάνω το παιδί του Κώστα. όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη το είπα πρώτα στον Κώστα, ήμασταν στην θάλασσα και χαθήκαμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Είναι κάτι που δεν μπορείς να το προσδιορίσεις, εγώ δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%. Μου ήρθε τόσο ξαφνικό.»

«Εννοείται ότι θα μπω ξανά στην διαδικασία. Το θέλουμε πάρα πολύ. Δεν ξέρω αν ποτέ είσαι έτοιμος γιατί δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις. Ψυχολογικά είμαι έτοιμη, πρακτικά δεν ξέρω. Δεν είμαι πολύ υπέρ του γάμου, γίνει δεν γίνει θέλω να είμαι καλά με τον σύντροφό μου χωρίς πολλά διαδικαστικά».

Κώστας Σόμμερ σύντοφος

Κώστας Σόμμερ: Η έκπληξη του στην σύντροφο του για τα γενέθλια της!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του αφού η 27χρονη make up artist έχει τα γενέθλιά της.

Φυσικά αυτό, ο Κώστας Σόμμερ δε θα μπορούσε να το αφήσει έτσι για αυτό και της ετοίμασε μια μικρή έκπληξη.

Μαζί με λίγους καλούς φίλους, ο ηθοποιός εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή τούρτα μπροστά στην αγαπημένη του η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα από ότι είχαν ετοιμάσει. Δείτε ακόμα τις δημόσιες αγκαλιές του ζευγαριού!

Θυμίζουμε πως το ζευγάρι, πριν λίγο καιρό βρέθηκε αντιμέτωπο με ένα δυσάρεστο γεγονός αφού «έχασαν» το παιδάκι που περίμεναν, κάτι που ωστόσο τους έδεσε ακόμα περισσότερο.

Σύντροφος σόμμερ