Απέβαλε η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Τι λένε οι πληροφορίες;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέβαλε η σύντροφος του Κώστα Σόμμερ, Βαλεντίνη Παπαδάκη

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Κώστας Σόμμερ και η σύντροφος του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του znews.gr, η make up artist απέβαλε.

Όπως γράφει το δημοσίευμα, η εγκυμοσύνη της διακόπηκε στην 8η εβδομάδα της κύησης.

Η 26χρονη make up artist, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα, έχει επιστρέψει στις αθλητικές της δραστηριότητες, τις οποίες είχε διακόψει λόγω της εγκυμοσύνης, ωστόσο, όπως διαβάζουμε, τόσο η ίδια όσο και ο Κώστας Σόμμερ επιθυμούν σύντομα να φέρουν στον κόσμο ένα παιδάκι και είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν ξανά μόλις το επιτρέψουν οι γιατροί.

Πηγή: znews.gr

Την δυσάρεστη είδηση πως απέβαλε, έκανε γνωστή και η Ολίβια Γαβρίλη.

Δημόσια φιλιά και αγκαλίτσες σε παγκάκι για τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του

Σε παγκάκι της πόλης "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός τον Κώστα Σόμμερ και την αγαπημένη του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, που δεν έκρυβαν τον ερωτά τους. Οι δυο τους αν και σε δημόσιο χώρο έδωσαν φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον άλλο και συζήτησαν για μερική ώρα.

Ειδικότερα ο φακός των φωτογράφων "τσάκωσε" τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του στην Γλυφάδα. Οι δυο τους κάθισαν για λίγο σε ένα παγκάκι και οι τρυφερότητες δεν άργησαν αν έρθουν. Οι δυο τους βγήκαν για λίγο από το σπίτι ενώ είχαν μαζί και το ποδήλατο, μαρτυρώντας μας ότι πιθανόν να βγήκαν για γυμναστική.

Πάντως το ζευγάρι φαίνεται να περνά πολύ όμορφα και να απολαμβάνει την συντροφιά ο ένας του άλλου, αφού δεν κρύβουν το ότι είναι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα που έκαναν. Σας έχουμε ωστόσο και τον Κώστα Πηλαδάκη, που βγαίνει με μια πρώην του Κώστα Σόμμερ. Δεν φαντάζεστε ποια είναι.

Κώστας Σόμμερ με σύντροφο σε παγκάκι Κώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη Παπαδάκη αγκαλιάΚώστας Σόμμερ - Βαλεντίνη ΠαπαδάκηΚώστας Σόμμερ με Βαλεντίνη Παπαδάκη στην Γλυφάδα