Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Πως αντέδρασε ο Άρτσι με τον ερχομό της αδερφής του;

Μεγάλωσε κι άλλο η οικογένεια τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Πως αντέδρασε ο Άρτσι με τον ερχομό της αδερφής του;

Το πρωί της Παρασκευής, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, με τον Άρτσι να αποκτά μια υγιέστατη αδερφούλα.

Οι εκπρόσωποι του πρώην βασιλικού ζευγαριού δήλωσαν: «Με μεγάλη χαρά ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, καλωσόρισαν την κόρη τους, Λίλιμπετ “Lili” Νταϊάνα Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ.»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα του Us Weekly, ο μικρός Άρτσι, ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, διαχειρίστηκε πολύ καλά την άφιξη της αδερφής του στο σπίτι.

«Είναι ήδη στο σπίτι στο Μοντεσίτο με το κοριτσάκι τους. Ο Άρτσι λάτρεψε τη μικρή του αδερφή κατά την άφιξή της στο σπίτι. Την κράτησε με τη βοήθεια των γονιών του και της έδωσε πολλά φιλιά. Τόσο ευγενικό και στοργικό που δεν θα υπάρξουν προβλήματα ζήλιας».

Μέγκαν Μάρκλ - Χάρι πως αντέδρασε ο Άρτσι με τον ερχομό της αδερφής του;

Η πρώτη αντίδραση της βασιλικής οικογένειας για την γέννα της Μέγκαν Μαρκλ

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση πως ο Πρίγκιπα Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, υπήρξε η πρώτη αντίδραση από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Στην επίσημη σελίδα της Βασίλισσας Ελισάβετ και των υπολοίπων μελών της οικογένειας στο Instagram δημοσίευσαν μία φωτογραφία του Πρίγκιπα Χάρι και της αγαπημένης του, η οποία συνοδευόταν από την λεζάντα:

«Συγχαρητήρια στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της Lilibet Diana! Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης και ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η Lilibet είναι το 11ο εγγόνι της Αυτού Μεγαλειότητας».

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για τις καταχρήσεις που έκανε.

Μέγκαν Μαρκλ γέννησε

Λυπημένος ο Πρίγκιπας Χάρι με τα πρώτα λόγια του μικρού Άρτσι

Μία πολύ συγκινητική ιστορία περιέγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, στην οποία μίλησε για τον γιο του και για τα πρώτα λόγια που είπε μετά από το "μαμά" και "μπαμπά".

Ο Χάρι εξήγησε πως δίπλα στην κούνια του, ο Άρτσι έχει μία φωτογραφία της Diana και έτσι δε θα μπορούσε παρά να μνημονεύσει την αγαπημένη του γιαγιά που έχει φύγει από τη ζωή.

«Έβαλα μια φωτογραφία της στο δωμάτιό του και η φράση “ Γιαγιά Diana” ήταν μια από τις πρώτες λέξεις που είπε – εκτός από το “Μαμά και Μπαμπά”. Αυτό με έκανε να νιώσω πολύ λυπημένος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι γιος