Παντελής Τουτουντζής: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του στο πλατό του Super Makeover

Μοναδικές στιγμές για μπαμπά και γιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντελής Τουτουντζής: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του στο πλατό του Super Makeover

Ολοένα και περισσότερα τρυφερά στιγμιότυπα με τους γιους του μοιράζεται πλέον ο γνωστός makeup artist, Παντελής Τουτουντζής.

Τον ίδιο τον απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή “Super Makeover” ενώ έχει εμφανιστεί και στο “House of Fame” αλλά και στον προηγούμενο κύκλο του GNTM.

Ο σπουδαίος make up artist είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα του.

Η νέα ανάρτηση του Παντελή Τουτουντζή με τον γιο του

Αυτή τη φορά, ανάρτησε μια φωτογραφία με τον γιο του μέσα από του στούντιο της εκπομπής “Super Makeover”.

Στην λεζάντα έγραψε: “Μια μέρα μαζί στην δουλειά".

Παντελής Τουτουντζής η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του στο πλατό του Super Makeover

«Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής. Ο αγαπημένος make up artist έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή και την "ταυτότητα" του, ενώ αναφέρθηκε και στα παιδάκια του.

Ο συνεργάτης της Δούκισσας Νομικού, εξομολογήθηκε πως όταν γεννήθηκε ο γιος του είχε και δίδυμο αδερφάκι το οποίο ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή.

«Όταν γεννήθηκε ο μεγάλος μας, στην αρχή τον είχαμε σε μια θερμοκοιτίδα. Είναι ο ήρωάς μας. Είχαμε δίδυμη κύηση και το ένα παιδάκι “έφυγε” στον ουρανό και το άλλο ήρθε στην αγκαλιά μας. Ήταν κάτι που έπρεπε να ξεπεράσω πολύ γρήγορα. Θυμάμαι ότι ήμουν στο αμάξι, σταματάω στα δεξιά με alarm, παίρνω τους γονείς μου και τους είπα “δεν είμαι πια γιος σας, αλλά μπαμπάς”. Σαν να σταμάτησα να είμαι παιδί σε αυτή τη ζωή και έγινα πατέρας. Ήταν σαν να έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, ότι αυτόν τον ρόλο, που τον έδωσε ο Θεός θα τον τιμήσω.

Μετά από 20 ημέρες ήρθε ο μικρός στο σπίτι και γέμισε. Μετά από ένα χρόνο και κάτι, ήρθε και η πριγκίπισσά μας. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι όταν κάνουμε τα μπανάκια μας το βράδυ και καθόμαστε με τα μπουρνούζια μας και κάθε βράδυ κάνουμε και κάτι διαφορετικό.

Όταν είπα στην Ελένη Φουρέιρα ότι θα γίνω πατέρας μου είπε “εγώ είμαι μαζί σου”. Είναι υπέροχη σα νονά. Είναι η νονά που θα έρθει να παίξει με τα παιδιά.

Όταν ήρθα από την Κρήτη είχα χρήματα μόνο για ένα ενοίκιο κι ένα στρώμα. Πήγαινα για δουλειά από το Παγκράτι στην Κηφισιά με τα πόδια και με μια βαλίτσα στην πλάτη. Πήγα στον ψυχολόγο όταν έχασα το χαμόγελό μου», είπε ο Παντελής Τουτουντζής.