8 Λέξεις: Παντρεύεται πρωταγωνίστρια της σειράς

Έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες με τον αγαπημένο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
8 Λέξεις: Παντρεύεται πρωταγωνίστρια της σειράς

Πρωταγωνίστρια της σειράς “8 Λέξεις” βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της καθώς πρόκειται να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Ο λόγος για την Κρίστη Παπαδοπούλου η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στην εφημερίδα RealLife πρόκειται να παντρευτεί τον Μιχάλη Μπούσιο στις 3 Ιουλίου.

Πριν δύο χρόνια, το ζευγάρι γνωρίστηκε ενώ η πρόταση γάμου έγινε πριν έναν χρόνο! Ο σύντροφος της ηθοποιού ηγείται μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στις εκδόσεις και στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει κάνει ήδη τις πρώτες ετοιμασίες και ανυπομονούν να έρθει η ξεχωριστή αυτή μέρα!

Να σημειώσουμε ότι η Κρίστη Παπαδοπούλου έχει καταγωγή από την Κύπρο και εδώ και ένα χρόνο ζει μόνιμα στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει υποκριτική στο Κρατικό Θέατρο, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με βάση την υποκριτική, τη μουσική και το χορό. Στις “8 Λέξεις” κρατά τον ρόλο της συζύγου του Αιμίλιου Φωκά (Θεοχάρης Ιωαννίδης), της Μάγδας -η οποία κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-.

8 Λέξεις παντρεύεται πρωταγωνίστρια της σειράς

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς 8 λέξεις;

Η εμμονή της Ηλιάνας για τον Οδυσσέα στις 8 Λέξεις, δεν περνάει, όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει από τότε που ήταν μαζί. Εξάλλου, ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα, το έχει κάνει θεωρώντας υπεύθυνο για όλα τα δεινά της τον Οδυσσέα. Τώρα όμως τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ο Οδυσσέας έχει πάρει ήδη διαζύγιο και, σύμφωνα με την Ηλιάνα, θα είναι ξανά και πάλι μαζί.

Στο σπίτι, ο Ακης με την Αποστολία ζουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Περνώντας μάλιστα αρκετό χρόνο μαζί, δεν παρατηρούν τη συμπεριφορά της Ηλιάνας που έχει γίνει αλλόκοτη. Η κοπέλα από τη στιγμή που έμαθε ότι η Ερση έχει ήδη φύγει από την Ελλάδα, το μυαλό της είναι στο πώς θα προσεγγίσει τον Οδυσσέα. Ετσι αποφασίζει να πάει στην Κέρκυρα και να τον συναντήσει.

Με του που φτάνει στο νησί, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στο σπίτι του, όπου δεν διστάζει να χτυπήσει το κουδούνι. Μόλις ο Οδυσσέας της ανοίγει, τα χάνει: «Τι θες εσύ εδώ; Πώς τολμάς;», της «επιτίθεται» και πάει να της κλείσει την πόρτα, αλλά η Ηλιάνα επιμένει: «Οδυσσέα, θέλω μόνο να σου μιλήσω», του λέει. Ο Οδυσσέας δέχεται και η Ηλιάνα αρχίζει να του κάνει ερωτική εξομολόγηση:

Ηλιάνα 8 Λέξεις

«Σ’ αγαπάω ακόμα, ποτέ δεν μπόρεσα να σε βγάλω από το μυαλό μου. Οδυσσέα, δεν σε έχω ξεπεράσει όλο αυτό τον καιρό», ισχυρίζεται, αλλά ο Οδυσσέας δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της και τη διώχνει: «Ωραία τα είπες! Κάνε μου τη χάρη και φύγε τώρα», της λέει... Η Ηλιάνα όμως, για μια ακόμα φορά, δείχνει να μην είναι καλά στα μυαλά της και από τις κινήσεις της ο Οδυσσέας έχει αρχίσει να αγριεύεται. Η παρουσία της είναι παντού αισθητή, τον παρακολουθεί και αυτό δεν αργεί να γίνει αντιληπτό. Λίγο αργότερα ο Φρίξος την εντοπίζει να καιροφυλακτεί έξω από το ατελιέ του και δεν του αρέσει αυτό που βλέπει. Ετσι αποφασίζει να πάει αμέσως στην αστυνομία για να πει ότι η Ηλιάνα βρίσκεται στην Κέρκυρα: «Η Αρώνη είναι και πάλι εδώ και παρακολουθεί το σπίτι του Οδυσσέα Καλλέργη.

Κάτι ύποπτο ετοιμάζει, να πάτε να τη μαζέψετε πριν κάνει τίποτα κακό», τους ενημερώνει. Την ίδια αίσθηση όμως έχει και ο Οδυσσέας, ότι η Ηλιάνα δεν ήρθε απλά να του πει ότι είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και ότι κάτι άσχημο ετοιμάζει. Ετσι αποφασίζει να ενημερώσει τον Ακη: «Κύριε Αρώνη, δεν ξέρω αν γνωρίζετε ότι η κόρη σας είναι εδώ στην Κέρκυρα και μ’ ενοχλεί. Βρίσκεται συνεχώς έξω από το σπίτι μου και συμπεριφέρεται περίεργα», υποστηρίζει.

Ο Ακης κλείνει το τηλέφωνο και αρχίζει να απειλεί θεούς και δαίμονες: «Θα πάω στην Κέρκυρα και θα την πάρει και θα τη σηκώσει. Από το μαλλί θα τη βουτήξω να τη φέρω πίσω και κατευθείαν στον ψυχίατρο», λέει και φεύγει για την Κέρκυρα. Στο μεταξύ δεν έχει ενημερώσει την Ηλιάνα, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της, όταν ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μέσα μπαίνει ο Ακης.

Ο Μιχαήλ δίνει μάχη για να κρατήσει τη Βικτώρια στις 8 Λέξεις

Ο Μιχαήλ προσπαθεί απεγνωσμένα να φτιάξει τη σχέση του με τη Βικτώρια, η οποία φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει το ένοχο παρελθόν του. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Μιχαήλ στην κυριολεξία καταρρακώνεται όταν βλέπει ότι η Βικτώρια ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο και ότι ο λόγος αναχώρησης δεν είναι επαγγελματικός.

Την τελευταία στιγμή και προκειμένου να αποτρέψει τη φυγή της, ο Μιχαήλ πέφτει στα πόδια της και της κάνει μια άνευ προηγουμένου ερωτική εξομολόγηση και τελικά την πείθει να μην τον εγκαταλείψει. Στη συνέχεια ο Μιχαήλ προσπαθεί να εξομαλύνει τις σχέσεις ανάμεσα στη Βικτώρια και τον Μάρκο, αλλά δεν τα καταφέρνει, ενώ ο Μάρκος είναι συγκινημένος όταν μαθαίνει πως ο Νικηφόρος και η Εύα αποφάσισαν να δώσουν το όνομά του στο μωρό που έρχεται. Την ίδια στιγμή η Βικτώρια αποφασίζει να του μιλήσει και μάλιστα να ξεκαθαρίσει στον Μάρκο τη θέση της στο θέμα του Αγγελου, γεγονός που κάνει τον Μάρκο να την εκτιμήσει πολύ.