8 Λέξεις: Η Μάγδα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ο Αιμίλιος καταρρέει μόλις την αντικρίζει

Η Βικτώρια μαθαίνει το καλά κρυμμένο τραγικό μυστικό του Μιχαήλ...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Η Μάγδα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας - Ο Αιμίλιος καταρρέει μόλις την αντικρίζει

Στις 8 Λέξεις, ο Αιμίλιος επιστρέφει στο κανάλι και η Μάγδα προσπαθεί να συνέλθει από τη μεγάλη ανατροπή που έγινε στη ζωή της. Το πιο μεγάλο χτύπημα ήταν ότι έχασε το παιδί που με τόσο κόπο προσπαθούσε χρόνια να αποκτήσει. Η σκέψη της να ξαναπροσπαθήσει δεν την κάνει να ξεχάσει, αντίθετα τη ρίχνει ψυχολογικά, με τραγικά αποτελέσματα.

Η Μάγδα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας στις 8 Λέξεις

Ο Αιμίλιος προσπαθεί να ξαναφέρει τα πράγματα στο κανάλι σε μια ισορροπία, αλλά η Ελισάβετ δείχνει να μην τον έχει ξεπεράσει. Ετσι, σε ένα ξέσπασμά της, λέει στον Αιμίλιο ότι τον αγαπάει ακόμα: «Δεν σε έχω ξεπεράσει. Σ’ αγαπάω και αυτό δεν αλλάζει ό,τι και να γίνει», του ομολογεί, ο Αιμίλιος όμως δεν δείχνει να συγκινείται: «Μπράβο, καλά κάνεις, αλλά εμένα ξέχασέ με και μη με ξαναενοχήσεις, το κατάλαβες;», της απαντάει.

Λίγο αργότερα η Ελισάβετ κάνει μια τελευταία και απελπισμένη προσπάθεια να προσεγγίσει ερωτικά τον Αιμίλιο, αλλά πέφτει ξανά σε τοίχο: «Ελα σε παρακαλώ, Ελισάβετ, κάνε μου τη χάρη και άσε με ήσυχο. Δεν γουστάρω, πώς αλλιώς να σου το πω;», της ξεκαθαρίζει και την απωθεί για μια ακόμα φορά. Στο μεταξύ η Μάγδα δείχνει σημάδια κατάθλιψης. Την ώρα που ένα ζευγάρι υπογράφει το διαζύγιο του.

8 Λέξεις Μάγδα αυτοκτονία

Η κοπέλα δεν μιλάει πολύ, δεν αντιδρά σε τίποτα, δεν τρώει και δεν περιποιείται τον εαυτό της. Ο Αιμίλιος τη βλέπει και ανησυχεί: «Μάγδα μου, σε παρακαλώ, μη σε παίρνει από κάτω. Ο,τι έγινε έγινε. Θα ξαναπροσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Είμαι δίπλα σου, σε αγαπάω και δεν θα σε αφήσω ποτέ. Κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια, μην αφήνεις τον εαυτό σου», της δίνει κουράγιο, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, μάταια προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Η Μάγδα όλο και πιο πολύ βυθίζεται στην κατάθλιψη και δείχνει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. Λίγο αργότερα, ο Αιμίλιος είναι στο γραφείο και όλοι είναι χαρούμενοι καθώς έχει φτάσει η ημέρα του γάμου για τον Ακη και την Αποστολία. Ολοι είναι ευτυχισμένοι, όμως δεν θα μπορούσε να πει το ίδιο και ο Αιμίλιος, καθώς η επιστροφή στο σπίτι τού επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, σε σχέση με τη Μάγδα. Ο Αιμίλιος μπαίνει στο σπίτι και αυτό που αντικρίζει του κόβει τα πόδια.

Η Μάγδα είναι στο πάτωμα σχεδόν νεκρή, καθώς έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Αιμίλιος προσπαθεί να τη συνεφέρει: «Μάγδα, μίλα μου! Τι έκανες; γιατί;», ουρλιάζει και καλεί αμέσως ασθενοφόρο, όπου η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Η Βικτώρια μαθαίνει για την φόνο που έκανε ο Μιχαήλ

Ο Μάρκος ζητάει από τη Βικτώρια να πάρει για λίγες ώρες τον Αγγελο, προκειμένου να παίξει με την Τζουλιάνα, εκείνη αρνείται και η ατμόσφαιρα φορτίζεται επικίνδυνα ανάμεσά τους. Λίγο αργότερα η Βικτώρια πηγαίνει στο πάρκο με τον Αγγελο, αλλά μια στιγμή απροσεξίας της θα οδηγήσει σε δυσάρεστες και επικίνδυνες επιπτώσεις για το παιδί, καθώς ο Αγγελος πέφτει και χτυπάει. Βέβαια, άλλο ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί και όχι δεν είναι αυτό που νομίζετε.

8 Λέξεις Βικτώρια Μιχαήλ φόνος

Η Βικτώρια πνίγεται στις ενοχές για τον τραυματισμό του Αγγελου, ενώ ο Μιχαήλ, πιο ψύχραιμος, την καθησυχάζει και απλά αποδίδει το ατύχημα στην «κακιά ώρα». Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος συγκρούεται ξανά με τη Βικτώρια, με αφορμή τον Αγγελο και τις αποστάσεις που έχει επιβάλει σε όλους και μετά από αυτόν τον καβγά, η Βικτώρια απαιτεί από τον Μιχαήλ να κόψουν τα πολλά-πολλά με τον πατέρα του. Ετσι ο Μιχαήλ αναγκάζεται να της πει την αλήθεια για το παρελθόν και τη θυσία του Μάρκου για να τον προστατέψει από τον φόνο που έκανε στο σπίτι στην Κέρκυρα.

Η Βικτώρια είναι σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μιχαήλ, έστω κι άθελά του, έχει διαπράξει φόνο και γίνεται ψυχρή απέναντί του. Ο Μιχαήλ προσπαθεί να της εξηγήσει αλλά η Βικτώρια εξακολουθεί να κρατάει την ίδια ψυχρή στάση απέναντί του, μετά την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του, παρότι αυτός προσπαθεί να την πλησιάσει και να δικαιολογηθεί.