Σε σχέση ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη - Γνωστή Ελληνίδα της showbiz η σύντροφός του

Φουλ in love ο Κωνσταντίνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη - Γνωστή Ελληνίδα της showbiz η σύντροφός του

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο γιος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και της Μαρέβας. Ο νεαρός Κωνσταντίνος σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα είναι ερωτευμένος με γνωστή Ελληνίδα της showbiz, η οποία έχει κερδίσει πολλά μετάλλια.

Με αυτή είναι σε σχέση ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος

Ο λόγος για την Μαρία Σάκκαρη. Η 25χρονη έχει καταφέρει το όνομά της να γίνει γνωστό σε ολόκληρο λόγω των ικανοτήτων της στο τένις. Το όνομα της φιγουράρει στο no18 της παγκόσμιας κατάταξης και χθες κατάφερε να πάρει ακόμη μια σημαντική πρόκριση στον προημιτελικό του Roland Garros κάνοντας τους πάντες να πανηγυρίσουν.

Μαρία Σάκκαρη Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχέση

Ανάμεσα λοιπόν σε αυτούς που πανηγύρισαν από τις κερκίδες ήταν και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που πήγε να την δει. Όπως μάλιστα αναφέρουν τα parapolitika, όχι φιλικά... αφού οι δυο τους διατηρούν σχέση, από πριν μπει ο νεαρός γιος του Πρωθυπουργού στον στρατό.

Μαρία Σάκαρη είναι ζευγάρι με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο

Η ανάρτηση του Κυριακού Μητσοτάκη για τον Κωνσταντίνο

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν γινόταν να μην ευχηθεί στον γιο του για την ονομαστική του εορτή σήμερα 21/5.

Ο 23χρονος Κωνσταντίνος είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά του ζευγαριού και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία του, θέλοντας να του ευχηθεί: «Όλοι εύχονται στον Κωνσταντίνο Χρόνια Πολλά! Τις ευχές μου στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες».

Κυριάκος Μητσοτάκης ανάρτηση γιος ονομαστική εορτή

Η παράκλησή του για τα ζώα συντροφιάς

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να κάνει μία δημόσια παράκληση μέσα από την οποία καλούσε τον κόσμο να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς.

Ο ίδιος πριν από λίγο καιρό είχε πάρει την απόφαση να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Το αξιολάτρευτο σκυλάκι, κάνει τις βόλτες του στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο και απολαμβάνει από όλους χάδια και παιχνίδια, λαμβάνοντας όλη την αγάπη που δεν κατάφερε να έχει κουτάβι.

«Είναι καιρός η Ελλάδα να κάνει γενναία βήματα μπροστά στην προστασία των μικρών μας φίλων», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς, το οποίο τίθεται την Παρασκευή, 7 Μαΐου, σε διαβούλευση.

Όπως εξήγησε μερικά από αυτά είναι η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα, η ενίσχυση της υιοθεσίας, η προστασία από κακοποίηση, διασφάλιση της ευζωίας τους. «Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς στόχους του νέου νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς», κατέληξε.