Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απολύθηκε από τον στρατό ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η ανάρτηση που έκανε στα social media

Απολύθηκε από τον στρατό ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη
News 13.05.2021 19:02
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος ανακοίνωσε πως πήρε το απολυτήριο από τον στρατό μετά από οκτώ μήνες θητείας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπηρέτησε από τον Σεπτέμβριο του 2020 στον Έβρο, στο στρατόπεδο Ιωάννου, αφού κατετάγη στο πυροβολικό.

Η ανάρτηση του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο ίδιος ποζάρει στη φωτογραφία μαζί με έναν φίλο και με το απολυτήριο στο χέρι, όλο χαρά που επιστρέφει στην καθημερινότητά του και μάλιστα σε μία εποχή που γίνεται και η σταδιακή άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κυριάκος Μητσοτάκης γιος

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ έως ότου χτίσουμε οριστικό εθνικό τείχος ανοσίας»

Το πρωί της Πέμπτης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα και μεταξύ άλλων στάθηκε στην σταδιακή άρση των μέτρων που ξεκινάει από αύριο, τονίζοντας πως ορισμένα μέτρα θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι να θωρακιστεί η χώρα από τον κορωνοϊό..

«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα για τη χώρα καθώς πια μετά από πολλούς μήνες είμαστε στην ευχάριστη θέση να μειώσουμε σημαντικά τους περιορισμούς στην κίνηση των πολιτών και να μπορέσουμε με αυτό τον τρόπο να τους δώσουμε τη δυνατότητα να ξαναπάρουν πίσω τον έλεγχο των ζωών τους, να κινηθεί η οικονομική και η κοινωνική ζωή.

Όμως, αυτό πρέπει να γίνει με την απαραίτητη προσοχή. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία πραγματικότητα όπου τα κρούσματα μειώνονται σημαντικά, οι εμβολιασμοί προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα, τα self test μας δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίσουμε ασυμπτωματικούς συμπολίτες μας οι οποίοι γνωρίζοντας πια ότι είναι φορείς της νόσου μπορούν να αυτοπεριορίζονται.

Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Ζέρβας

Και να μειώσουμε ακόμα περισσότερο τη διασπορά του COVID-19 με αυτόν τον τρόπο, αλλά για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία απαιτείται προσοχή και τήρηση των λίγων -πλην όμως απαραίτητων- μέτρων, τα οποία θα παραμείνουν σε ισχύ έως ότου χτίσουμε οριστικό εθνικό τείχος ανοσίας στην πατρίδα μας. Και αυτό, βέβαια, ισχύει για όλη την Ελλάδα, ισχύει προφανώς και για την πόλη της Θεσσαλονίκης, η οποία δίνει μεγάλη έμφαση και στην εστίαση αλλά και στο άνοιγμα του τουρισμού.

Είχα την ευκαιρία σήμερα να υποδεχθώ την Πρωθυπουργό της Σερβίας. Θα έχω συναντήσεις με όλους τους Βαλκάνιους ηγέτες. Είναι σημαντικοί μας πελάτες ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα και έχουμε διευκολύνει τις βαλκανικές χώρες ώστε να μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα χωρίς να χρειαστεί να υποστούν τη διαδικασία της καραντίνας από τη στιγμή που θα προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού, είτε αρνητικό τεστ PCR ή αντιγόνου.

Oπότε περιμένουμε μία σημαντική κίνηση προς τη Βόρεια Ελλάδα και προς τη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στο παρεκκλήσι του «Ιπποκρατείου» για τη Ακολουθία του Επιταφίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συγκίνησε με την ανάρτηση για τα 9 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του

Share